Ble helt satt ut av «Skam»-spørsmål

- Nå blir jeg rød! Nå blir jeg rød i ansiktet, utbryter skuespiller Odd-Magnus Williamson.

MISTET MUNN OG MÆLE: Da skuespiller Odd-Magnus Williamson (t.v) ble spurt om «Skam»-rollefiguren William Magnusson (Thomas Hayes) er oppkalt etter ham, ble den munnrappe komikeren helt satt ut.  Foto: NTB Scanpix/ NRK
MISTET MUNN OG MÆLE: Da skuespiller Odd-Magnus Williamson (t.v) ble spurt om «Skam»-rollefiguren William Magnusson (Thomas Hayes) er oppkalt etter ham, ble den munnrappe komikeren helt satt ut. Foto: NTB Scanpix/ NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månedene er ungdomsserien «Skam» blitt populær langt utover sin tiltenkte målgruppe.

Seere i alle aldre er brennende opptatt av hva som skjer mellom rollefigurene Noora Sætre (Josefine Pettersen) og William Magnusson (Thomas Hayes), og vennene deres i NRK-suksessen.

Under TV-prisutdelingen Gullruten i Bergen nylig, røpet selv talkshow-kongen Fredrik Skavlan (49) at han er stor fan av serien. Og da skuespiller Odd-Magnus Williamson (35) gjestet «God morgen Norge» torsdag denne uken, ble «Skam» et samtaletema.

- Vi har skjønt at godeste William, Norges mest omtalte mann, er på en måte oppkalt... etter deg! Stemmer det? spør programleder Peter Moi Bubresko i TV 2-programmet.

Saken fortsetter under bildet.

Og «Kon-Tiki»-skuespilleren blir tydelig satt ut av spørsmålet om forbindelsen mellom ham og den fiktive - dog uhyre populære - William Magnusson:

- Dét... ehhehe! Det... må jeg si ingen kommentar på, svarer «Odda».

- Hvorfor det? undrer Bubreskos medprogramleder, Cathrine Fossum.

- Nei, det... kan jeg ikke kommentere, rett og slett (...) Det eneste jeg kan si er at jeg har lest noe om det selv, og jeg noterer meg noen ting, og utover det så får det være opp til... prøver Williamson seg i TV-intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer