LA BOHEME: Helena ser svært godt ut under premieren på den siste Harry Potter filmen i London nylig. Foto: All Over Press
LA BOHEME: Helena ser svært godt ut under premieren på den siste Harry Potter filmen i London nylig. Foto: All Over PressVis mer

Ble helt grønn av Potter

Bonham Carter måtte bite i det sure eplet og smake kjedisstatusens bakside....

Helt kvalmt?

SEHER.NO: Innspillingen av den siste Harry Potter filmen "Harry Potter og Føniks-ordene" - som nylig hadde premiere på norske kinoer - skapte uante problemer for skuespilleren Helena Bonham Carter (41).

Den britiske skjønnheten som viste fram lårene sine til selveste Brad Pitt (43) i boksefilmen Fight Club, og fikk fram udyret i seg i "Planet of the Apes",  tålte nemlig ikke synet av den grønne skjermen som ble benyttet under Potter- innspillingen.

Skjermen, som blant annet ble brukt til simulering av flyvende gjenstander i filmen, skal ha gjort Carter grønn av kvalme, ifølge nettstedet Contactmusic.com.

- Det er virkelig distraherende og du kan gjøre en skikkelig dårlig jobb med den grønne skjermen. Mesteparten av tiden føler du deg så utafor og uten fotfeste. Egentlig er det fordi du er i rommet og ikke har noen anelse om hva som er rundt deg, innrømmer hun til Contact Music.

Humøret bedret seg sikkert kraftig da hun fikk lønnsslippen for innsatsen i den populære filmserien...

I "Harry Potter og Føniks-ordenen" spiller Bonham Carter den slemme Bellatrix DeMons, som gjør sitt ytterste for å ta livet av Harry Potter.


LES OGSÅ:
Potter blir voks-en!