Ble headhuntet til Grease

- Men jeg står litt lenger bak på scenen enn jeg håpet, sier Eivind Dundas Andresen.

KLAR: Eivind Dundas Andresen imponerte Tom Sterri. Dermed er han klar for torsdagens "Grease"-premiere i Oslo Spektrum. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLAR: Eivind Dundas Andresen imponerte Tom Sterri. Dermed er han klar for torsdagens "Grease"-premiere i Oslo Spektrum. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag kveld er det duket for den store "Grease"-premieren i Oslo Spektrum, med Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt i rollene som Danny og Sandy.

Bjørnar og Sofie vant som kjent TVNorge-programmet med samme navn. Men det er ikke bare de to "Grease"-vinnerne som får være med i den gedigne oppsetningen...

Mens programmet ble sendt på TV la Grease-dommer- og regissør Tom Sterri aldri skjul på at han hadde Eivind Dundas Andresen (26) som sin store favoritt til hovedrollen i Oslo Spektrum.

Slik gikk det altså ikke, men den talentfulle artisten får likevel være med i showet etter at han - som den eneste "Grease"-finalisten - ble headhuntet til en rolle i ensemblet.

- Dette kom veldig ganske overraskende på meg, det var vel bare en uke etter at jeg ble stemt ut av programmet at jeg fikk en telefon om at de trengte en gutt til. Da var det ikke vanskelig å takke ja. Men jeg står jo litt lenger bak på scenen enn hva jeg hadde håpet, selv om jeg selvfølgelig er veldig fornøyd med det, gliser Eivind til Seher.no.

Se videointervjuet med Eivind Dundas Andresen nederst i saken!

26-åringen skal med det være med på alle de store dansenummerne, samt litt koring. Men ikke nok med det: Mot slutten får han også en liten solosnutt.

- Er det litt bittert ikke å få spille Danny, Eivind?
- Nei, det er ikke bittert i det hele tatt. Helt ærlig, dette unner jeg Bjørnar! Han er en fantastisk fyr, som jobber knallhardt - og som virkelig fortjener dette, sier Eivind, som er glad for at han ble kjent med høstens Danny.

- Det er veldig koselig å jobbe med ham igjen. Vi har blitt ganske gode venner, så dette er bare gøy, forteller han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg følte meg som en kjendis

Se videointervjuet med Eivind Dundas Andresen her:

[obj:media:7106]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer