Tanerélle Stephens:

Ble hånet etter dette. Nå svarer hun

- Jeg er en kvinne, og mine naturlige bryster henger.

SLÅR TILBAKE: Tidligere denne uken møtte 24 år gamle Tanerélle Stephens en vegg av stygge kommentarer etter å ha vist seg i dette antrekket. Nå tar hun et oppgjør med kritikerne. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Tidligere denne uken møtte 24 år gamle Tanerélle Stephens en vegg av stygge kommentarer etter å ha vist seg i dette antrekket. Nå tar hun et oppgjør med kritikerne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da den amerikanske sangeren Tanerélle Stephens (24) dukket opp i en mønstrete kreasjon under BET Awards denne uken, svarte en rekke moteeksperter med å hylle 24-åringen for sitt lekne valg av antrekk.

«Hun ser helt FABELAKTIG ut», konstaterte blant andre Glamour Magazine.

HEIER PÅ KVINNER: Tanerélle Stephens oppfordrer kvinner til å omfavne sin egen kropp - også de delene man gjerne ikke er like fornøyd med. Foto: NTB Scanpix
HEIER PÅ KVINNER: Tanerélle Stephens oppfordrer kvinner til å omfavne sin egen kropp - også de delene man gjerne ikke er like fornøyd med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den utringede kjolen falt imidlertid ikke i smak hos alle.

Ifølge en rekke medier, deriblant australske News og Yahoo Lifestyle, har Tanerélle møtt en tsunamibølge av avskyelige bemerkninger og kommentarer på sosiale medier.

- Brystløft

Kritikerne mente i all hovedsak at 24-åringen har «hengende bryster», og at hun dermed burde «vurdere brystløft».

Dét finner sangeren seg ikke i.

I et innlegg på Twitter har 24-åringen tatt til motmæle, i et svar som applauderes av hennes følgere.

- Til alle de negative kommentarene rundt dagens antrekk, jeg må ikke ta et brystløft for å gå i en forbanna kjole. Jeg er en kvinne, og mine naturlige bryster henger, noe jeg faen meg elsker. Jeg har ingen intensjon om å endre utseendet mitt for å gjøre dere fornøyde. (...) Fokuser på viktigere ting, skriver Tanerélle.

GRAND OLD LADY: Countryens ubestridte dronning Dolly Parton er ikke redd for å bli gammel. I dette intervjuet snakker hun også om de ville puppehistoriene som har versert om henne. Video: TV 2 Vis mer

Vurderte tape

I et innlegg på Instagram utdyper 24-åringen at hun opprinnelig hadde tatt på brysttape under kjolen, men at hun valgte å gå bort fra dette.

- Jeg så på resultatet og gjorde et bevisst valg om å ikke bruke tape, da jeg elsker måten mine naturlige bryster ser ut.

Sangeren forklarer videre at hun er lidenskapelig opptatt av at kvinner ikke skal la seg påvirke av det enorme skjønnhetspresset fra ytre kanaler.

- Du skylder deg selv å i det minste forsøke å omfavne de delene av deg selv som du ikke er fornøyd med, bare fordi noen har sagt noe annet. Kroppen din, uansett hvordan den ser ut, gjør alt i sin makt hver eneste dag for å holde deg i live og fortjener all den kjærlighet og omsorg man kan gi. Heia pupper! Små pupper, store pupper, falske pupper, ingen pupper, alle pupper! Og heia det å være en kvinne!

LES OGSÅ: Aniston ble satt ut av bryst-spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer