Barack Obama og Prins Harry:

Ble grillet om kjærlighetslivet av Barack Obama

Det ble snakk om helt andre ting enn sport på tribunen under årets «Invictus Games».

GRILLET PRINSEN: På tribunen under årets «Invictus Games» i Toronto tidligere denne måneden grillet den tidligere presidenten Barack Obama om kjærlighetslivet til prins Harry. Foto: NTB Scanpix
GRILLET PRINSEN: På tribunen under årets «Invictus Games» i Toronto tidligere denne måneden grillet den tidligere presidenten Barack Obama om kjærlighetslivet til prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Fredag forrige uke var det duket for det årlige sportsarrangementet for skadde krigsveteraner, «Invictus Games», i Toronto i Canada.

Flere store Hollywood-stjerner tok turen for å støtte og heie frem deltakerne hvor popstjerner som blant andre Kelly Clarkson (35), Bryan Adams (57) og Bruce Springsteen (68) sto for underholdningen på kvelden.

Også prins Harry (33), grunnleggeren av sportsarrangementet, var å se på tribunen under årets event, og ved siden av seg hadde han ingen ringere enn Amerikas tidligere president Barack Obama (56).

Saken fortsetter under bildet:

NYSGJERRIG: Barack Obama er ivrig etter å vite mer og forholdet til prins Harry og Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix
NYSGJERRIG: Barack Obama er ivrig etter å vite mer og forholdet til prins Harry og Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge magasinet Marie Claire var det mer enn bare sport de to snakket om.

Til avisen Sunday People skal nemlig damen som satt ved siden av prinsen ha overhørt prinsen og den tidligere presidenten snakke om kjærlighetslivet, skriver magasinet.

Saken fortsetter under bildet:

OVERHØRTE: Det var damen til venstre for prins Harry som overhørte samtalen mellom Barack Obama og prins Harry. Foto: NTB Scanpix
OVERHØRTE: Det var damen til venstre for prins Harry som overhørte samtalen mellom Barack Obama og prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grillet prinsen

I november i fjor bekreftet nemlig det britiske hoffet forholdet mellom prins Harry og «Suits»-stjernen Meghan Markle (36), etter at romanseryktene hadde satt fart i pressen og sosiale medier i flere måneder.

Dette var tilsynelatende Obama svært interessert å vite noe mer om.

- Obama spurte hvor Meghan var, og prins Harry fortalte at hun og ham selv nettopp hadde sett på en tenniskamp sammen, sier damen som satt ved siden av prins Harry til avisen.

Saken fortsetter under bildet:

GODE VENNER: Det så tilsynelatende ut til at Barack Obama og prins Harry fant tonen under kampen under «Invictus Games» forrige uke. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Det så tilsynelatende ut til at Barack Obama og prins Harry fant tonen under kampen under «Invictus Games» forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skal Obama ha spurt om Meghan moret seg, og ifølge damen skal den tidligere presidenten ha fortsatt å spørre og grave om kjærligheten mellom det nyforelskede paret.

- Obama var også veldig nysgjerrig på hvordan innspillingen av «Suits» gikk for Meghan, og prins Harry spurte om hvordan det gikk med Obamas kone, Michelle Obama (53), forteller hun og legger til:

- Prins Harry sa: «Du må hilse Michelle fra meg!»

Møttes under samme event

Ironisk nok var det på tribunen under «Invictus Games» i fjor at Prins Harry og Meghan møttes for første gang.

Det røpet 36-åringen under et intervju med Vanity Fair tidligere i år.

Dette var første gang Meghan lettet på sløret om kjærligheten til den britiske prinsen, mediestormen og hvordan livet har forandret seg det siste året.

- Det var veldig overraskende i begynnelsen. Nå merker jeg at det kommer i bølger, og har noen dager som er mer utfordrende enn andre. Heldigvis har jeg mange gode støttespillere rundt meg, ikke minst kjæresten min, uttalte Meghan, og la til:

- Det eneste som har endret seg er folks oppfatning av meg. Jeg er den samme personen jeg alltid har vært, og lar ikke et forhold definere meg.

ÅPEN OM PROBLEMENE: Prins Harry forteller i et intervju at tiden i militæret har hjulpet ham i sorgen av Prinsesse Dianas død. Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Viste seg sammen for første gang på fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer