STOLTE TVILLINGFORELDRE: - De er som små kloninger av Michael og meg, sier Lisa Marie om babyene. Foto: SCANPIX
STOLTE TVILLINGFORELDRE: - De er som små kloninger av Michael og meg, sier Lisa Marie om babyene. Foto: SCANPIX Vis mer

Ble gravid med blodfortynnende

Lisa Marie Presley hadde flere spontanaborter før hun ble tvillingmor.

Publisert
LOS ANGELES (Seher.no): Det er nå tre måneder siden Elvis Presleys datter Lisa Marie (40) og ektemannen Michael Lockwood (47) ble foreldre til tvillingjenter.

Men paret, som giftet seg i januar 2006, slet lenge med å bli gravide, forteller firebarnsmoren i et intervju med People Magazine.

- Vi pøvde i to år. Blodet mitt var så tykt at det klumpet seg, og dette førte til flere spontanaborter. Samme måned som jeg begynte med blodfortynnende ble jeg gravid, sier hun til bladet.

Gleden var derfor stor da nyheten om at hun ventet tvillinger kom for dagen.

- Jeg begynte å grine, Michael begynte å grine og min voksne datter Riley hoppet opp og ned av lykke. Det var et fantastisk øyeblikk.

7. oktober i fjor så tvillingjentene Harper og Finley dagens lys.

- De er toeggede, og har veldig forskjellige personligheter. Harper er en søt, rolig og kresen baby, mens Finley er angriperen. Hun er litt barskere - akkurat som meg...

Lisa Marie har også barna Riley (19) og Ben (16) fra ekteskapet med Danny Keough (44), og hele familien på seks bor sammen i Los Angeles.

- Det er kaotisk, men vi er veldig lykkelige. Det tøffeste er når begge tvillingene er våkne samtidig og skal ha mat. Det blir lite søvn på oss, men heldigvis har vi en barnepike til å hjelpe oss om nettene, sier hun til People.

LES OGSÅ: Fra bryllup til tvillinger?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer