LYKKELIGE: Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban lever lykkelige som bare det etter å ha fått en datter i juli i fjor. Foto: AP
LYKKELIGE: Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban lever lykkelige som bare det etter å ha fått en datter i juli i fjor. Foto: APVis mer

Ble gravid etter bading i sjøen

- Vi vil oppfordre verdens kvinner til å komme og bade her, sier turistsjefen i Kununurra.

SEHER.NO: Nicole Kidman (42) ble gravid etter å ha badet i den magiske sjøen Kununurra. Nå lokkes barnløse kvinner fra hele verden til det magiske vannet.

Det var under innspillingen av storfilmen "Australia" at verdensstjernen Kidman ble gravid etter å ha badet adskillige ganger i Kununurra-sjøen, som urbefolkningen - aboriginerne - mener har magiske krefter.

Filmstjernen, som gjennom mange år har hatt vanskeligheter med å få barn, er selv overbevist om at hennes graviditet ble en realitet på grunn av de mange og lange badeturene hun tok i den helbredende sjøen.

Minst seks andre kvinner ble også gravide under innspillingene.

Ryktene om det magiske vannet, som hjelper kvinner til å bli frukbare, har spredt seg til hele verden. Og barnløse kvinner over hele jorden tigger og ber nå desperat om å få tilsendt vann fra Kununurra-sjøen. Men Kununurra kommune kan dessverre ikke hjelpe dem.

- Vi ønsker ikke å sende vann til barnløse kvinner, fordi det er vanskelig å samle opp og transportere vann. Vi vil i stedet oppmuntre de barnløse kvinnene til å komme hit personlig og bade i sjøen, sier turistsjef Narelle Brook til den britiske avisen Metro.

Nicole Kidman fødte sin datter, Sunday Rose, i juli i fjor. Og flere medier hevder at hun allerede er gravid på ny ektemannen Keith Urban. 42-åringen har tidligere uttalt at hun gjerne vil ha en lillesøster eller lillebror til Sunday Rose.

Det vites derimot ikke om skuespilleren har fortsatt med de avkjølende badene i Kununurra-sjøen...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Hun ser ut som en flaggermus