Ble gravid dagen etter silikonoperasjonen

Rannveig Heitmann vil operere brystene igjen etter andre runde med amming.

OVERRASKET OVER GRAVIDITETEN: Dagen etter at hun la inn silikon i brystene ble Rannveig Heitmann gravid med barn nummer to.  Foto: Privat
OVERRASKET OVER GRAVIDITETEN: Dagen etter at hun la inn silikon i brystene ble Rannveig Heitmann gravid med barn nummer to. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rannveig Heitmann (20), kjent fra blant annet «Unge mødre» og «Charterfeber», har aldri lagt skjult på at hun har silikon. I et nytt innlegg på sin blogg skriver tobarnsmoren hvorfor hun valgte å operere brystene - og at hun aldri har angret på avgjørelsen.

Rannveig hadde alltid drømt om «silikon-looken», og etter å ha ammet sønnen sin i åtte måneder var Rannveig svært misfornøyd med brystene.

- Jeg hadde i en alder av 18 år så store komplekser for puppene mine etter graviditet og amming, at jeg for det meste bevisst holdt meg unna det motsatte kjønn rett og slett fordi jeg var sikker på at jeg aldri kom til å tørre å vise puppene mine til noen! skriver Heitmann.

Overrasket av svangerskap nummer to

Etter å ha ønsket seg nye pupper i lang tid forstørret hun dem med 365 gram i hvert bryst og Rannveig var strålende fornøyd med resultatet. Operasjonen førte til et «smertehelvete» i ukene etterpå.

FØR OPERASJONEN: Slik så Heitmann ut før hun tok silikon. Her er hun 13 uker på vei med sitt første barn.  Foto: Privat
FØR OPERASJONEN: Slik så Heitmann ut før hun tok silikon. Her er hun 13 uker på vei med sitt første barn. Foto: Privat Vis mer


Men til tross for dette ble Heitmann gravid igjen - rett etter operasjonen.

- Jeg ble gravid dagen etter operasjonen, sier Heitmann til Seoghør.no.

Flere mente den unge moren burde ta abort fordi et nytt svangerskap ville ødelegge de nye brystene. Det var ikke et alternativ for Rannveig og i september i fjor ble hun mamma for andre gang da datteren Emma kom til verden.

Operer inn mer silikon

Etter sin andre graviditet og måneder med amming beskriver tobarnsmoren brystene i dag som «helt normale», men vil likevel bytte ut silikoninnleggene så fort hun kan.

- Jeg skal operere dem på nytt. De er helt normale nå, men jeg vil at det skal se mer ut som silikon. Jeg må vente i fire til seks måneder etter ammingen og så vil jeg legge inn rundt 500 gram i hver.

MISFORNØYD ETTER AMMING: Svangerskap og amming gjorde at Rannveig ble misfornøyd med brystene sine og valgte å ta silikon. Nå gjør hun seg snart klar til operasjon nummer to.  Foto: Privat
MISFORNØYD ETTER AMMING: Svangerskap og amming gjorde at Rannveig ble misfornøyd med brystene sine og valgte å ta silikon. Nå gjør hun seg snart klar til operasjon nummer to. Foto: Privat Vis mer

Angret aldri

Heitmann valgte å fortelle om sine tanker rundt silikonoperasjonen fordi så mange spør henne om brystene ble ødelagt etter graviditeten.

- Dersom du er misfornøyd og det går utover livskvaliteten din, vil jeg på det sterkeste anbefale silikon. Uansett om du skal ha barn rett etterpå, eller om 10 år. Jeg ble gravid bokstavelig talt rett etterpå, og jeg har likevel ikke angret EN eneste dag, skriver Heitmann.

20-åringen er forberedt på kritikk for sine uttalelser, men mener det er viktig at kvinner tar vare på sitt eget utseende.

- Jeg har ingen problemer med å være ærlig og håper dette kan hjelpe andre som lurer. Alle mødre burde ta vare på seg selv og være opptatt av å se bra ut. Da føler man seg bedre selv.

LES OGSÅ: Dette har skapt sterke reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer