ARTIST OG MANAGER: Tore Hansen ville fylt 65 år 12. september i år. Han tapte kampen mot kreften i februar i fjor. Foto: Tor Lindseth
ARTIST OG MANAGER: Tore Hansen ville fylt 65 år 12. september i år. Han tapte kampen mot kreften i februar i fjor. Foto: Tor LindsethVis mer

Ble gratulert med dagen etter sin død - igjen

- Vi er fryktelig lei oss for at dette kunne skje, sier NTB etter at de gjentok tabben med den avdøde Unit Five-vokalisten Tore Hansen.

SEOGHØR.NO: På denne tid i fjor gratulerte aviser som Aftenposten, Dagsavisen, Bergens Tidende, Trønder-avisa, Telemarkavisa og iTromsø avdøde artist og manager Tore Hansen med det som skulle vært hans 64-årsdag.

Men Hansen hadde gått bort seks måneder tidligere, den 11. februar, etter å ha tapt kampen mot kreften.

Nå, ett år senere, har nyhetsbyrået NTB, som står for tjenesten «dagens jubilanter», sørget for at den fatale feilen har skjedd på nytt.

Overrasket over at det kan skje igjen

I fjor fikk enken Lena Aleksandersen en beklagelse av Thor Sørum-Johansen i NTB, etter at Seoghør.no gjorde ham oppmerksom på saken, og hun forteller til Seoghør.no at hun nå er overrasket over at feilen kan skje igjen:

- Jeg ble veldig overrasket over at det skjedde i år igjen. Jeg ble oppringt i fjor og fikk en beklagelse. Samtidig skjønner jeg at det er menneskelig å feile. Jeg takler dette bra, men det er kanskje andre som blir overrasket.

FAKSIMILE: Dette sto på trykk i Dagsavisen i fjor. Foto: Faksimile
FAKSIMILE: Dette sto på trykk i Dagsavisen i fjor. Foto: Faksimile Vis mer

Beklager overfor enken

Selv sier Thor Sørum-Johansen i NTB at det ikke finnes noen unnskyldning for at dette skjer igjen:

- Det har skjedd en menneskelig glipp. Vi oppdaget dette faktisk allerede på onsdag, og sendte ut rettelsen til alle kundene våre så snart feilen ble oppdaget samme dag. Dessverre er den ikke blitt fanget opp. Vi skal nok en gang gå gjennom rutinene. Men det finnes ingen unnskyldning, og vi er fryktelig lei oss.

- Hva tenker du om at enken nå nok en gang blir vitne til dette?

- Jeg kommer til å ta kontakt med henne og beklage. Vi er fryktelig lei oss, og det skal ikke skje igjen.

Tore Hansen gjorde stor suksess med bandet «Unit Five» på 70- og 80-tallet, blant annet med sangen «Vit at jeg elsker deg». I 2001 ble bandet gjenforent, og ga siden ut to album.

LES OGSÅ: - Han var min mentor

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.