ENDELIG SKILT: Kim Kardashian og Kris Humphries har gått igjennom en lang og stygg skilsmisse. Men nå er ekteskapet endelig over.  Foto: All Over Press
ENDELIG SKILT: Kim Kardashian og Kris Humphries har gått igjennom en lang og stygg skilsmisse. Men nå er ekteskapet endelig over. Foto: All Over PressVis mer

Ble gratulert av dommeren da hun ble skilt

Ekteskapet varte i 72 dager - et og et halvt år seinere er Kim Kardashian endelig offisielt skilt.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er omsider skilt fra eksmannen Kris Humphries (28), ifølge TMZ.

Humphries krevde 7 millioner dollar, eller 41 millioner norske kroner, for det 72 dager lange ekteskapet - men får ikke en krone av realitysterjen. 

De to giftet seg i California i august 2011, etter å ha vært forlovet siden mai samme år. Men i oktober ble det kjent at forholdet var over. 

Paret feiret begivenheten med 440 av sine «nærmeste». I etterkant har beskyldningene haglet fra dem begge, men spesielt fra ektemannen, som mente det hele bare var en svindel for at hun skulle tjene penger. Han krevde å få ekteskapet annullert.

Det fikk han heller ikke igjennom, og han skal ha droppet annulleringen selv da han skjønte at han ikke nådde fram. Begge parter vil betale sine egne advokatutgifter.

Da saken var avgjort, sa dommeren til Kim: «Gratulerer med oppløsningen».

Dermed kan Kim fult og helt fokusere på sin kommende baby, og sin nye kjæreste Kanye West (35). Med andre ord en full seier for Kim Kardashian.