Ble godkjent av svigerforeldrene

Stjerneregissør Ray Kay elskes av stjernene. Selv elsker han vakre Cathrine. Det gjør også foreldrene hans.

SAMMEN PÅ LØPEREN: Under Oslo Fashion Weeks åpningsshow kom Cathrine og Ray Kay hånd i hånd. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMMEN PÅ LØPEREN: Under Oslo Fashion Weeks åpningsshow kom Cathrine og Ray Kay hånd i hånd. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musikkvideoregissør Reinert «Ray Kay» Olsen (34) jobber tett med de heteste Hollywood-stjernene. Blant annet står Haugesund-gutten bak musikkvideoen til Lady Gagas «Poker Face».

Privat er det modell Cathrine Haave (23) som står hans hjerte nærmest. I desember i fjor avslørte Se og Hør at de var blitt kjærester.

Under åpningen av Oslo Fashion Week tok paret turen fra deres hjem i Miami for å få med seg siste nytt på den norske motefronten. 
 
- Vi er i Norge på ferie i ti dager. Det er jo verdens beste land å feriere i med så mange talentfulle mennesker. Vi skal på Filmfestivalen i Haugesund, og dessuten besøke familien min, forteller Ray Kay.
 
- Er dette første gang Cathrine møter foreldrene dine?

Nei, de har vært over på besøk hos oss i Miami.

- Ble hun godkjent?

- Ja, hun ble veldig godkjent, smiler Ray Kay.

- De er så gode, så det er enkelt å like de, legger Cathrine til. 
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Falt for vakre Cathrine

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer