Ble glemt i bagasjerom

- Jeg må innrømme at jeg fikk litt panikk...

FIKK PANIKK: Jennifer Aniston fikk panikk da hun ble glemt i et bagasjerom. Foto: AP
FIKK PANIKK: Jennifer Aniston fikk panikk da hun ble glemt i et bagasjerom. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: I filmen «Bounty Hunter» spiller Gerard Butler (40) en karakter ved navn Milo Boyd, en dusørjeger uten nevneverdig suksess. Han får drømmejobben når han blir gitt oppgaven med å oppspore sin egen ekskone, reporteren Nicole Hurley (Jennifer Aniston), skriver Filmweb.no.

I en av scenene legger karakteren Milo ekskona i bagasjerommet, for å prøve å transportere henne tilbake.

Skuespiller Jennifer Aniston (41)  forteller at ikke alt gikk etter planen d scenen skulle spilles inn.

- De la meg i bagasjerommet, og spurte om det var greit at de lukket lokket helt igjen. Jeg svarte at det gikk fint. Mellom opptakene åpnet de bagasjerommet og ga meg vann og kjeks, sa Aniston da hun gjestet David Lettermans talkshow denne uken.

Så langt, alt vel. Men:

- På et tidspunkt begynte de å diskutere en scene, og plutselig kunne jeg høre at stemmene forsvant. De hadde gått til monitoren. Det var et enkelt kamera i bagasjerommet, men jeg vet ikke om det var det de kikket på.

Hun forteller ikke hvor lenge hun ble liggende innelåst, men det var åpenbart lenge nok til at hun fikk en støkk i livet.

- Jeg må innrømme at jeg fikk panikk, avslører Aniston.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
  

LES OGSÅ: - De klemte på hverandre hele tiden