Ble gjenopplivet etter overdose

Filmstjernen Zac Efron takker rehab-oppholdet for at han fortsatt er i live.

HOLDT PÅ Å DØ: Zac Efron var døden nær under etter en overdose av heroin. Hendelsen ble et av vendepunktene for skuespilleren. Foto: All Over Press
HOLDT PÅ Å DØ: Zac Efron var døden nær under etter en overdose av heroin. Hendelsen ble et av vendepunktene for skuespilleren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Zac Efron (26), kjent fra filmer som «Hairspray» og «High School Musical» begynte året 2013 med en enorm fest på sitt eget hotellrom.

Men festen tok slutt da skuespilleren plutselig falt livløst om og måtte gjennopplives etter en overdose av heroin. Det skriver National Enquirer.

Efron sjekket senere i hemmelighet inn på rehab for å kvitte seg med avhengigheten som omfattet kokain og alkohol.

Under en pressekonferanse i New York på tirsdag snakket Efron, som nå skal ha vært rusfri i et halvt år, om at han føler seg bedre enn på veldig lenge.

- Jeg er så lykkelig. Jeg kjenner at jeg er på en fantastisk plass i livet og jeg er glad for å kunne være her og dele øyeblikkene med dere, sier skuespilleren ifølge People.

Zac Efron har tidligere uttalt seg om hvordan han ser tilbake på det vanskelige året.

- Det var et interessant år. Jeg lært så utrolig mye. Det beste var at det gav meg muligheten til å reflektere over mine egne erfaringer og innse hvor mye jeg har lært om meg selv og hvilken type menneske jeg ønsker å være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer