Ble gjenforent med «Dr. Quinn»

Jane Seymour og kollegene overrasket fansen med «Breaking Bad»-sketsj.

TV-SUKSESS: Jane Seymour og Joe Lando klistret TV-seerne til skjermen i «Dr. Quinn, Medicine Woman» på 1990-tallet. Nå er de gjenforent i en sketsj om oppfølgeren til TV-serien. Foto: (c)Capital Pictures/Kipa/Corbis/All Over Press
TV-SUKSESS: Jane Seymour og Joe Lando klistret TV-seerne til skjermen i «Dr. Quinn, Medicine Woman» på 1990-tallet. Nå er de gjenforent i en sketsj om oppfølgeren til TV-serien. Foto: (c)Capital Pictures/Kipa/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjennom halve 1990-tallet hadde westerndramaet «Dr. Quinn, Medicine Woman» suksess på TV-skjermen.

Nå, drøye 15 år etter at den sjette og siste sesongen ble spilt inn, møttes seriens skuespillere igjen for å «gjenopplive» den prisbelønnede serien. Det skriver TooFab.

Hovedrolleinnehaver Jane Seymour (63), Joe Lando (53), kjent fra rollen som Byron Sully, samt en rekke av de andre «Dr. Quinn»-stjernene har nemlig laget en sketsj for Funny or Die.

Der  gjenintroduserer de TV-serien som en slags «tilfeldig» parodi på supersuksessen «Breaking Bad».

Se hele sketsjen nedenfor!

I stedet for metamfetamin, som «Breaking Bad»'s Walter White slår seg opp på, gjør Dr. Quinn landsbybeboerne morfinavhengige i den morsomme reunion-sketsjen.

Tilsynelatende evigunge Jane Seymour sjarmerer som dopdronning i sketsjen, mens den nå korthårede Joe Lando er iført en komisk iøynefallende parykk.

Sketsjen inneholder flere tulleintervjuer med skuespillerne, i tillegg til flere scener fra «Dr. Quinn, Morphine Woman».

I 2008: Joe Lando og Jane Seymour ble også gjenforent på veldedighetsgallaen til Christopher & Dana Reeve Foundation på Beverly Hilton Hotel i desember 2008. Foto: Stella Pictures
I 2008: Joe Lando og Jane Seymour ble også gjenforent på veldedighetsgallaen til Christopher & Dana Reeve Foundation på Beverly Hilton Hotel i desember 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Nico & Vinz danset med Obama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer