VINNER: Alita vant Robinson-finalen og ble 300 000 kroner rikere. Men pengene strakk ikke til. Foto: TV3
VINNER: Alita vant Robinson-finalen og ble 300 000 kroner rikere. Men pengene strakk ikke til. Foto: TV3 Vis mer

Ble gjeldsslave etter Robinson-seieren

- Premiepengene strekker ikke til...

Publisert
SEHER.NO: Alita Kristensen stakk av med seieren i årets Robinsonekspedisjon. Men Alta-jenta mistet jobben mens hun var på øya, og må nå selge leiligheten sin.

- Premiepengene strekker ikke til når man har en halv million i studiegjeld – samt hus og bil. Selv om jeg helst vil bo i Alta, finner jeg ingen jobb her. Nå må jeg kureres for Oslo-angst, sier Kristensen til Se og Hør.

Etter innspillingen har hun funnet lykken med realitykollegaen David Sandem, og har nå flyttet sørover for å søke jobb og å bo nærmere kjæresten.

– David og jeg er nå et ordentlig par, og det blir fint å bo nærmere ham. Jeg har tro på at jeg skal få en ny start, og at ting bare går oppover herfra. Og selv om jeg har dårlig råd, skal jeg gi ut en barnebok og gi litt penger til veldedige formål, sier hun.

David og Alita er begge med i Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne», som sendes hver dag fram til jul.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Var ikke forberedt på så mye følelser


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer