BURSDAGSGAVE: Didrik Solli Tangen sang for Ari Behn på bursdagen hans hjemme i Lommedalen før GP-gjennombruddet, melder VG.    Foto: Anders Myhren/Seher.no
BURSDAGSGAVE: Didrik Solli Tangen sang for Ari Behn på bursdagen hans hjemme i Lommedalen før GP-gjennombruddet, melder VG. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Ble gitt i gave til Ari Behn

- Operatalentet Didrik var en bursdagsgave til prinsessegemalen.

SEHER.NO:  «Melodi Grand Prix»-stjernen Didrik Solli Tangen (22) sang for prinsessegemalen Ari Behn (37) på bursdagen hans hjemme i Lommedalen.
 
Spillejobben skal GP-general Per Sundnes (44) ha fikset. Flere uavhengige kilder som VG har snakket med forteller at operatalentet Didrik var en bursdagsgave til Behn, fra venner som hadde latt seg imponere av Porsgrunnsgutten.
 
Solli-Tangens manager Eivind Grøfstad ønsker ikke å kommentere opptreden hjemme hos prinsesse Märtha og Ari Behn i Lommedalen.

- Dette er noe som eventuelt har skjedd før jeg begynte å jobbe for Didrik, så det kan jeg ikke kommentere. På generelt grunnlag ønsker ikke Didrik å kommentere private hendelser. Om det skulle være private eventer, konserter, eller hva det er, sier Grøfstad til VG.

Mange har tidligere antydet at 22-åringen er mediesky. Men det inntrykket bærer han ikke selv.

- Jeg er bare en helt vanlig fyr som vil velge hva jeg snakker om. Som alle andre har jeg også noen damehistorier og vært på en rangel på nyttårsaften. Jeg har ikke nødvendigvis noe imot at det blir skrevet om, men det føles kjipt at helt normale ting skal bli slått opp stort bare fordi jeg er kjent, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Didrik knuses av Sverige og Danmark