Ble gift på 40-årsdagen

Ole Klemetsen fikk verdens beste bursdagsgave i sanden på Maldivene.

GIFTET SEG: Ole «Lukkøye» Klemetsen giftet seg med sin Hege Adele på Maldivene - på sin egen bursdag! Her er paret avbildet under «Skal vi danse» i 2009.   Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Ole «Lukkøye» Klemetsen giftet seg med sin Hege Adele på Maldivene - på sin egen bursdag! Her er paret avbildet under «Skal vi danse» i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere boksestjernen Ole «Lukkøye» Klemetsen fikk en uforglemmelig 40-årsdag den 30. august.

Da giftet han seg nemlig med sin kjære Hege Adele Vines (35) i romantiske omgivelser på Maldivene.

- Hege Adele er den aller beste 40-årspresangen jeg kan få. Da jeg så Hege Adele i bryllupskjolen, fikk jeg tårer i øyekroken. Hun var bare så utrolig vakker, sier den nygifte boksehelten til Se og Hør.


Se og Hør viser også de fantastiske bildene fra bryllupet og brudekjolen. 

Selve vielsen fant sted på stranden i 35 varmegrader og strålende sol, med turtelduenes datter Marielle (2) som brudepike.

Giftermålet på Maldivene er ikke juridisk gyldig, så derfor kommer paret til ha en ny vielse med prest hjemme i Stavanger. Likevel mener paret at de alltid vil minnes strand-seremonien på «Lukkøye» sin fødselsdag som sin faktiske bryllupsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik gikk hun opp i vekt