Ble gift lørdag - nå blir hun mamma

Lykken smiler visst endelig til Lily Allen.

GODT GIFT: Lørdag giftet popstjernen Lily Allen seg med dekoratøren og forretningsdriveren Sam Cooper i en flott steinkirke i Cranham på den engelske landsbygda. Det skal ha vært mannen som først slapp nyheten om at de venter barn, til gjester på br Foto: Stella  Pictures
GODT GIFT: Lørdag giftet popstjernen Lily Allen seg med dekoratøren og forretningsdriveren Sam Cooper i en flott steinkirke i Cranham på den engelske landsbygda. Det skal ha vært mannen som først slapp nyheten om at de venter barn, til gjester på br Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske «Smile»-sangeren Lily Allen (26) har ikke hatt så mye å smile av de siste årene - siden 2007 har hun vært igjennom to tragiske og dramatiske spontanaborter.  

Men lørdag 11. juni så det ut til at lykken hadde snudd for den søte popstjernen. Da giftet hun seg nemlig med kjæresten Sam Cooper i et idyllisk bryllup i St. James the Great-kirken i Gloucestershire i England. Samme dag kom den gledelige nyheten om at 26-åringen er gravid igjen. Det skriver People.

Visstnok var det Allens vakre brudekjole, designet av franske Delphine Manivet, som røpet at stjernen igjen venter barn. Men hennes vordende ektemann skal også ha sluppet nyheten til gjester på bryllupsfrokosten, skriver The telegraph.

- Det er vakkert at hun er gravid, og jeg er veldig glad på henens vegne. Hun er så lykkelig over dette, det er vidunderlig, uttalte designeren til The Telegraph.

I den vintage-inspirerte blondekjolen kunne man nemlig så vidt ane en liten kul på Allens mage, og designeren forklarte også kjolens utforming med graviditeten.

- Både hun og jeg mente at hun burde vise at hun er gravid, samtidig som det burde være diskré. Derfor var denne kjolen perfekt for henne på dette tidspunktet, forklarte Manivet videre.

Omtrent et par hundre nære venner og familiemedlemmer skal ha vært til stedet i det intime bryllupet, som skal ha blitt fulgt av en mottagelse i hagen på Allens landsted i nærheten, skriver The Telegraph.

Sikkerheten rundt seremonien var streng, da mange fotografer var tilstede for å knipse brudeparets og gjestenes ankomst. Turtelduene hadde også betalt for ekstra politisikkerhet, og flere veier ved kirken ble også avstengt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvorfor er ikke jeg invitert?  

IDYLL: Både solen tittet frem og nyheten om Lily Allens graviditet ble sluppet på den idylliske bryllupsdagen til popstjernen og kjæresten Sam Cooper. Foto: Fame Flynet
GODT HUMØR: Lily Allen var uvanlig vennlig på bryllupsdagen, og smilte og vinket til pressefotografene. Her følger hun presten inn i vakre St. James The Great-kirken i landsbyen Cranham i Gloucestershire. Foto: All Over Press
STRENG SIKKERHET:Brudeparet hadde leid inn ekstra politibeskyttelse i anledning bryllupet. Selv blomsterdekorasjonene ble visst bevoktet... Foto: All Over Press
KUL MED KUL: Brud Lily Allen lot seg villig fotografere av oppmøtte landsbybeboere - mens den voksende magen var synlig i den 20-tallsinspirerte brudekjolen, som også hadde likhetstrekk med KAte Middletons brudekjole. Foto: Stella Pictures