- Ble fysisk kvalm av tilbud fra menn

Rike nattklubb-gjester tilbød Robinson-deltageren store summer.

JOBBET SOM NATTKLUBB-VERTINNE: Renate Strøm sier hun flere ganger ble fysisk kvalm da hun fikk tilbud om å ha sex for penger , mens hun jobbet som nattklubbvertinne i Beirut. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
JOBBET SOM NATTKLUBB-VERTINNE: Renate Strøm sier hun flere ganger ble fysisk kvalm da hun fikk tilbud om å ha sex for penger , mens hun jobbet som nattklubbvertinne i Beirut. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modellen Renate Strøm kjemper for tiden en hard kamp mot kulde og naturkreftene i vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen».

Fra før er 21-åringen vant til langt varmere vær, etter at hun blant annet har jobbet som nattklubb-vertinne på jetsettklubben Whisky Mist i Beirut.

Levde jetsett-liv

Til bladet Mann - hvor hun denne måneden pryder forsiden - sier Renate at hun elsket jobben, som bestod av å servere gjester, i tillegg til å promotere nattklubben.

- Jeg levde et skikkelig jetsettliv, med yacht-turer, kjendsfester, fancy middager og konserter. Alt var veldig profesjonelt.

Ble tilbudt penger for sex
Renate ble imidlertid langt fra begeistret, da noen av nattklubbgjestene tilbød penger for å ha sex med henne.

- Jeg fikk ofte sleazy tilbud fra ekle mannfolk, og noen ganger ble jeg fysisk kvalm. Det kom inn meldinger på Facebook fra menn som spurte om jeg hadde lyst til å tjene masse penger ved å ha sex med dem.

- Det gikk nok litt innpå meg. Og det var jo snakk om mye penger, så jeg tviler ikke på at noen jenter takket ja til å få betalt for sex med rike menn, sier hun til bladet Mann.

De frekke tilbudene har imidlertid ikke skremt Renate fra å takke ja til en ny jobb som klubb-vertinne, denne gang i Dubai.

Angrer ikke på at hun sa ja til vinter-Robinson
Til tross for at hun opprinnelig hadde meldt seg på sommer-Robinson, angrer ikke Renate på at hun sa ja til å bli med på vinter-utgaven.

- Jeg liker meg best med sminkemasken på og styla hår, men jeg er en jente som kan tilpasse meg. Og Norge er et utrolig vakkert land som jeg får oppleve på en unik måte, sa hun til Seoghør.no, da vi møtte henne under innspillingen i Rauland i Telemark.

«Robinsonekspedisjonen» sendes på TV3 søndager kl. 20. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Stem på «Årets TV-navn» 2012 og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Var redd det ikke skulle bli sexy nok

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer