Ble funnet død med sønnen på 11 måneder ved sin side

Peaches 11 måneder gamle sønn skal ha blitt funnet ved siden av sin døde mor ifølge britiske medier. Scenen er skremmende lik hvordan det var da moren Paula Yates gikk bort.

FUNNET SAMMEN MED MAMMA: Peaches Geldof var sammen med sønnen på 11 måneder da hun døde.  Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
FUNNET SAMMEN MED MAMMA: Peaches Geldof var sammen med sønnen på 11 måneder da hun døde. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Peaches Geldof (25) ble funnet død tidligere denne uka, var det med sin 11 måneder gamle sønn Phaedra ved sin side, skiver Daily Mail.

Scenen er skremmende lik hvordan det var da Peaches mor mor, Paula Yates, døde i 2000. Den gang var det Peaches søster Tiger Lily, som den gang var fire år, som lekte like ved da hun ble funnet.

- Vi håper Phaedra er så ung at han ikke skjønte hva som skjedde. Men det viktigste er at han er uskadd. Tomas er knust over at han ikke var der, men det kunne ikke ha blitt unngått, sier en familiekilde til The Sun.

-  Phaedra var ved hennes side nesten hele tiden, selv når hun sov. Det kan være en liten trøst at hun i det minste ikke var alene da hun døde, sier kilden.

Det skal ha vært ektemannen Thomas Cohen (23) som slo alarm etter at han ikke fikk kontakt med Bob Geldofs datter på telefon på mandag. Han ringte en venn som dro over for å sjekke, og som så tok kontakt med politiet.

Onsdag kom obduksjonsresultatene, men ifølge BBC er resultatene ufullstendige. Derfor vites det ennå ikke hva det var som er grunnen til dødsfallet. Men det er ikke kommet fram opplysninger om at det skal ha blitt funnet narkotiske stoffer i forbindelse med dødsfallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer