Ble funnet bevisstløs under vann

- Jeg hadde vært død hvis ikke moren min hadde funnet meg, sier Paradise-Christer til Seoghør.no.

TAKKER MOREN: Hadde ikke moren til Christer Reiersøl funnet ham da han lå bevisstløs under vann, hadde sannsynligvis Paradise Hotel-deltageren ikke vært i live i dag. Foto: Anton Soggiu/TV3
TAKKER MOREN: Hadde ikke moren til Christer Reiersøl funnet ham da han lå bevisstløs under vann, hadde sannsynligvis Paradise Hotel-deltageren ikke vært i live i dag. Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom Bærumsgutten Christer Reiersøl (21) inn igjen på «Paradise Hotel», to dager før den store finalen, til stor glede for Christer selv.

Da Christer var i femårsalderen skjedde noe som ikke var like gledelig. På familietur til Tropicana badeland i Gol så han døden i hvitøyet.

- Da jeg var yngre var jeg en «daredevil», og gjorde alt jeg ikke egentlig skulle gjøre. På den tiden kunne jeg ikke svømme, men det var en morsom sklie der, som jeg hadde tatt flere ganger sammen med min eldre bror, sier han til Seoghør.no.

Stakk av fra moren

FORTSATT HEMMELIG: Christer vil fortsatt ikke avsløre om han er blitt sammen med Lene Angelica Nilsen. Foto: TV3
FORTSATT HEMMELIG: Christer vil fortsatt ikke avsløre om han er blitt sammen med Lene Angelica Nilsen. Foto: TV3 Vis mer

Christer valgte å friste lykken på egenhånd, noe som ikke var det lureste valget.

- Jeg stakk av fra mamma og broren min og tok sklia alene. Jeg havnet på dypet og ble tatt av strømmen. Plutselig fant moren min ut at jeg var borte, så hun begynte febrilsk å lete på hele stedet.

Etter en liten stund fant moren ham flytende i vannet.

- Hun fant meg bevisstløs i vannet, og fikk meg opp. Det ble satt i gang førstehjelp, og til slutt hostet jeg opp vann. Jeg hadde nok vært død hvis moren min ikke hadde funnet meg, sier Christer til Seoghør.no.

Christer har gjort seg bemerket inne på TV3-hotellet, blant annet for sitt forhold til Lene Angelica Nilsen (20).

De to har etter «Paradise Hotel» vært på tur til Magaluf sammen, men ønsker ikke å avsløre sivilstatusen.

- Folk er veldig nysgjerrige på om vi er kjærester, men det er jo ingenting som er morsommere enn å la folk lure, så vi fortsetter med det, sa Christer nylig.

Heller ikke onsdag ønsker han å lette på sløret når det kommer til forholdet til Lene Angelica.«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Nekter å avsløre sivilstatusen