Ble funnet bevisstløs av ektemannen

Den tidligere filmstjernen Zsa Zsa Gabor måtte fraktes til sykehus.

HASTET TIL SYKEHUS: Zsa Zsa Gabor ble fraktet til sykehus for å opereres. Foto: All Over Press
HASTET TIL SYKEHUS: Zsa Zsa Gabor ble fraktet til sykehus for å opereres. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere filmstjernen, Zsa Zsa Gabor, ble lørdag fraktet til sykehus nok en gang. Ifølge britiske Daily Mail måtte 94-åringen gjennomgå en operasjon for å få festet en slange i magen som frakter næring til magen hennes.

Gabor har de siste årene slitt med en sviktende helse, og senest i mai falt den Ungarsk-fødte stjernen i koma av samme årsak.

Det var Gabors ektemann, Frederic Prinz von Anhalt som lørdag morgen fant kona bevisstløs i parets hjem. Ifølge eksperter skal stjernens tilstand være svært ustabil.

94-åringen sliter også med å kommunisere, og kan bare gjøre seg forstått ved å enten svare ja eller nei.

- Hun er det eneste jeg har, og hvis hun dør jeg ingen annen å leve for. Hun ønsker ikke å bli overlatt til seg selv, derfor sover jeg i en sofa der føttene mine dingler utenfor. Men det er ok. Vi har lovet hverandre at vi skal passe på hverandre helt til vi dør, og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg, sa von Anhalt tidligere i år til OnTheRedCarpet.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er beviset - Jan Thomas er ikke alvorlig syk