Ble frosset ut av vinter-Robinson

- Ingen snakket med meg siste dagen, sier Charlotte Thorbjørnsen.

BLE FROSSET UT: Charlotte Thorbjørnsen visste ingenting om alliansen mot henne før det var for sent i vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
BLE FROSSET UT: Charlotte Thorbjørnsen visste ingenting om alliansen mot henne før det var for sent i vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bergenseren Charlotte Thorbjørnsen (20) reagerte med overraskelse da hun søndag ble sendt ut av «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Til Seoghør.no sier hun at hun var sikker på at det var modellen Renate Strøm (21) som skulle sendes hjem.

- Jeg ante ingenting om at jeg var i faresonen, for jeg følte at jeg bidro mer enn Renate. Men det fantes tydeligvis en allianse som ikke jeg var en del av.

- I ettertid ser jeg jo at jeg kanskje burde tenkt på det. Det var vel ingen som snakket med meg den siste dagen, da det ble klart at laget vårt måtte møte i isrådet og stemme ut en person.

Charlotte sier at det gikk kun noen timer fra laget hennes tapte Robinsonkampen og havnet i isrådet, til hun ble sendt ut.

Overgangen fra å overnatte utendørs i temperaturer ned mot 30 kuldegrader, til å komme hjem, ble derfor stor.

- I hodet mitt var jeg fortsatt innstilt på å leve på Robinson-vis, så det tok flere dager før jeg kom tilbake til gamle vaner, sier hun til Seoghør.no.

Den aktive jenta tror ikke hun ville blitt med på vinter-Robinson igjen.

- Jeg er veldig stolt av å ha vært med på det. Men hadde jeg fått tilbudet igjen, hadde jeg nok takket nei. Nå vet jeg hva det går ut på og er ferdig med det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robinson-Renate: - Ble fysisk kvalm av tilbud fra menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer