BLE FROSSET UT: Sophie Elise Isachsen skal ha blitt frosset ut av flere slektninger på grunn av hennes åpenhet på sin populære blogg, ifølge hennes mor. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
BLE FROSSET UT: Sophie Elise Isachsen skal ha blitt frosset ut av flere slektninger på grunn av hennes åpenhet på sin populære blogg, ifølge hennes mor. Foto: Sølve Hindhamar, Se og HørVis mer

Ble frosset ut av slektninger

– Så lenge vi lot Sophie leve sitt liv, ville ikke de være en del av vårt, sier moren til «Bloggerne»-profilen Sophie Elise.

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest populære bloggere og også med i sin andre sesong av TV 2 Bliss-serien «Bloggerne».

I år har hun også vakt oppsikt med blant annet å være lenket til TV 2s programleder Thomas Numme i 24 timer i innslaget «Senkveld surprise».

Men ikke alle er like begeistret for Harstad-jentas frittalende blogg og åpenhet om blant annet silikonoperasjon, botox i pannen og at hun har restylane i leppene.

Til Dagbladet Pluss sier Sophie Elises mor, Lise, at deler av familien deres har sagt at datteren ikke lenger er velkommen hos dem.

PÅ TV: Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel, Marna Haugen og Sophie Elise er hovedpersonene i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Foto: Stella Pictures
PÅ TV: Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel, Marna Haugen og Sophie Elise er hovedpersonene i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Så lenge vi lot Sophie leve sitt liv, ville ikke de være en del av vårt.

Sophie Elise sier hun ikke skjønner de sterke reaksjonene.

– Jeg følte ikke at jeg hadde gjort noe galt. Jeg husker jeg lurte på om jeg var veldig dum som ikke skjønte hva som skjedde, dette er jo voksne mennesker. Men jeg har lært at baksnakking dessverre fortsetter etter videregående.

Se Sophie gå lenket med Thomas Numme:

Sophie - som skal være med i TV 2s nye danseprogram «Mitt dansecrew» - nyter nå livet i Oslo sammen med sin svenske kjæreste Robin.

Tidligere har hun fortalt til Seoghør.no at de to liker å sminke seg sammen og gjerne byttelåner kosmetikk.

Se video: - Jeg er redd for at puppene skal falle ut!

- Vi sminker oss sammen og byttelåner også sminke. Jeg kan tipse ham om han bør ha på seg mer eller mindre pudder, hvilke produkter som er bra og slikt, sa  hun til Seoghør.no i september.

Hun fikk også problemer da hun måtte lage mat for første gang i TV3-programmet «MasterChef».

- Mange tenker kanskje at det er en smal sak å rense reker. Jeg hadde ikke gjort det selv før, men jeg har sett andre gjøre det. Men jeg har en sykdom som gjør at alt som har med finmotorikk å gjøre veldig vanskelig. I tillegg er det vondt. Jeg får kramper og det spenner seg, sa hun til Seoghør.no.

Se video her:

LES OGSÅ: - Det blir en utfordring å sove sammen