Ble frosset ut av familien etter utro-skandalen

- Faren min ville ikke engang snakke med meg, mener Sara Leal.

SKILLES: I forrige måned ble det kjent at Demi Moore og Ashton Kutcher skal skilles - med bakgrunn i Ashtons utroskandale med Sara Leal.  Foto: All Over Press
SKILLES: I forrige måned ble det kjent at Demi Moore og Ashton Kutcher skal skilles - med bakgrunn i Ashtons utroskandale med Sara Leal. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ekteskapet til filmstjernene Ashton Kutcher (33) og Demi Moore (49) har gått stadig nedover etter at den 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal  i september hevdet hun hadde hatt en affære med «Two and a half men»-skuespilleren. I november bestemte Ashton og Demi seg for å skilles.

Men det er ikke bare for det mye omtalte superparet at det har gått nedover etter skandalen. Det har det nemlig også gjort for Sara Leal, skriver Fox News.

22-åringen insisterer nemlig nå på at folk har fått feil inntrykk av henne. Hun innrømmer samtidig at hennes familie og hennes beste venner har frosset henne ut - og at hun har mistet jobben sin etter det som hendte.

- Faren min ville ikke engang snakke med meg, og jeg fikk massevis av urovekkende telefonoppringninger - til og med fra venner av foreldrene mine, sier hun til Fox News.

Ifølge Sara visste hun ikke at Kutcher var gift da hun hadde sex med ham i California. Etterpå fortalte hun altså sin historie.

- Det var helt sinnssykt. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg bega meg ut på. Det kan kanskje ha sett ut som at jeg ba om dette, men det gjorde jeg ikke. Han var en pen mann, og jeg var dum. Når folk sier til meg at de ikke skjønner hvorfor jeg gjorde det, vil jeg bare si at de aller fleste 22 år gamle jenter i min situasjon ville gjort akkurat det samme, mener Sara Leal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han sier han er glad for skilsmissen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer