Ble fridd til under TV3-innspilling

- Plutselig begynte han å strø roseblader på et teppe foran meg.

BLE FRIDD TIL I SYDEN: Modellen Annette Soknes fikk et uventet friermål i fanget under innspillingen av TV3s nye realityserie «Hotell i Syden» i juni. Her poserer hun i arbeidsantrekket under innspillingen. Foto: Privat
BLE FRIDD TIL I SYDEN: Modellen Annette Soknes fikk et uventet friermål i fanget under innspillingen av TV3s nye realityserie «Hotell i Syden» i juni. Her poserer hun i arbeidsantrekket under innspillingen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV3 er for tiden i full gang med innspillingen av sin nye serie «Hotell i Syden», hvor blant annet de to norske modellene Magrete Løvbrekke (23) og Annette Soknes (19) får prøve seg som ansatte på et gresk hotell på øya Kreta.

Men det mest minneverdige øyeblikket for jentene skjedde rett før de skulle reise hjem, da en gresk restaurantansatt bestemte seg for å fri til Annette etter å ha møtt henne for første gang.

- Vi skulle spise middag med noen fra filmteamet, da en av de som jobbet der plutselig fant fram et pledd og strødde roseblader over det. Deretter brukte han nøkkelringen sin som forlovelsesring, og spurte meg om jeg ville gifte meg med ham. Jeg ble ganske paff, sier hun til Seher.no.

Den amorøse grekeren måtte imidlertid gå skuffet hjem etter å ha fått nei fra den blonde 19-åringen.

- For det første har jeg kjæreste i Norge. Dessuten var han mye eldre enn meg, i 40-årene, hadde ølmage og lite hår. Ikke akkurat min type.

- Men fordi han la så mye innsats i det, prøvde jeg å være snill med ham og si at jeg ikke vil gifte meg med noen jeg aldri har møtt før. Han sa det var helt greit, sier hun og ler.

Siden det ikke var TV-kameraer med på middagen, er det tvilsomt om episoden kommer med i den nye realityserien.

Men både Annette og Magrete hevder seerne kan vente seg mange lattermilde øyeblikk foran TV-skjermen.

- Den greske sjefen vår ble rimelig frustrert over oss. Vi endte for eksempel ofte opp med å ha vannkrig når vi skulle vaske. Det blir nok mange flaue øyeblikk, men vi ler gjerne av oss selv, sier Løvbrekke til Seher.no.

Det er foreløpig ikke bestemt når «Hotell i Syden» vil få premiere på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er TV3s nye hotell-blondiner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer