Lene Alexandra Øien:

Ble fridd til på kjærlighetstur

- Det har ikke helt gått opp for meg.

FORLOVET: Lene Alexandra Øien skal gifte seg. Frieriet skjedde i Miami, på romantisk tur med hennes utkårede. Foto: Håkon Eikesdal
FORLOVET: Lene Alexandra Øien skal gifte seg. Frieriet skjedde i Miami, på romantisk tur med hennes utkårede. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foredragsholder, fitnessutøver, forretningskvinne og coach Lene Alexandra Øien (36) har hatt et turbulent år. Nylig ble hun lagt inn på sykehus med kraftig forstoppelse, noe som ble veldokumentert i sosiale medier.

Hun lider av sykdommen ulcerøs kolitt, en sykdom som angriper tarmene. Men selv med noen vanskelige måneder bak seg, har 36-åringen lyse tider i møte.

For noen uker siden kunne hun nemlig avsløre på Instagram at hun har fått seg kjæreste. De gode nyhetene kommer nå som perler på en snor for Øien. Natt til fredag avslørte hun at hun nå skal gifte seg.

- En drøm

Det er på Instagram at 36-åringen deler den lykkelige nyheten. Hun og kjæresten Karl Erik Overn (29) er for tiden på ferie i Miami sammen, og det var der han stilte spørsmålet som mange drømmer om å få.

«Jeg skal gifte meg med Karl Erik Overn», skriver hun på Instagram, tilhørende et bilde av hennes utkårede. Ovren har på sin side lagt ut et bilde av Øien, med beskrivelsen «Hun sa ja».

Det strømmer inn med likerklikk og kommentarer på bildene, og gratulasjoner kommer inn fra fjern og nær. Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Øien, men overfor VG forteller den nyforlovede coachen at hun er lykkelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer