FORLOVET: Lene Alexandra Øien skal gifte seg. Frieriet skjedde i Miami, på romantisk tur med hennes utkårede. Foto: Håkon Eikesdal
FORLOVET: Lene Alexandra Øien skal gifte seg. Frieriet skjedde i Miami, på romantisk tur med hennes utkårede. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Lene Alexandra Øien:

Ble fridd til på kjærlighetstur

- Det har ikke helt gått opp for meg.

Publisert

Foredragsholder, fitnessutøver, forretningskvinne og coach Lene Alexandra Øien (36) har hatt et turbulent år. Nylig ble hun lagt inn på sykehus med kraftig forstoppelse, noe som ble veldokumentert i sosiale medier.

Hun lider av sykdommen ulcerøs kolitt, en sykdom som angriper tarmene. Men selv med noen vanskelige måneder bak seg, har 36-åringen lyse tider i møte.

For noen uker siden kunne hun nemlig avsløre på Instagram at hun har fått seg kjæreste. De gode nyhetene kommer nå som perler på en snor for Øien. Natt til fredag avslørte hun at hun nå skal gifte seg.

- En drøm

Det er på Instagram at 36-åringen deler den lykkelige nyheten. Hun og kjæresten Karl Erik Overn (29) er for tiden på ferie i Miami sammen, og det var der han stilte spørsmålet som mange drømmer om å få.

«Jeg skal gifte meg med Karl Erik Overn», skriver hun på Instagram, tilhørende et bilde av hennes utkårede. Ovren har på sin side lagt ut et bilde av Øien, med beskrivelsen «Hun sa ja».

Det strømmer inn med likerklikk og kommentarer på bildene, og gratulasjoner kommer inn fra fjern og nær. Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Øien, men overfor VG forteller den nyforlovede coachen at hun er lykkelig.

- Jeg følte det var som en drøm. Det har ikke helt gått opp for meg at vi faktisk skal gifte oss neste år, forklarer hun til avisa.

- Hadde gitt opp

Det var den 12. juni på Instagram at Øien for første gang fortalte fansen at hun hadde funnet kjærligheten på ny.

«Jeg visste seriøst ikke hva jeg ville ha, og hadde gitt opp kjærligheten. Så dukket han opp fra nowhere og da skjønte jeg hva jeg ville ha, og hva jeg trengte i en mann», skrev hun til sine 63 000 følgere.

Hun la også ut et bilde av Overn:

På bildet Øien la ut, sto han på rulleski. Hun laget en kollasj, der hun har lagt inn et bilde av seg selv på løpetur. Det for å illustrere hvor aktive de to er.

Til Se og Hør fortalte 36-åringen da at Ovren er leder, foredragsholder og coach. Han har bakgrunn som skiløper, og har studert ved NTNU.

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, sa hun.

Øien la til at paret deler lidenskap for fysisk aktivitet, og at de har et mål om å gjøre verden gladere og sunnere sammen.

- Vi lever nå og begge er «all inn». Vi er opptatt av å prioritere kjærligheten og helsen i livet vårt. Derfor har vi nå valgt å reise til Miami. Der skal vi nyte og feire at vi endelig har funnet hverandre, sa Øien.

MAGEØVELSER: Lene Alexandra Øien er personlig trener, og viser deg her noen øvelser for hvordan du kan fjerne feriefettet. Les saken her (krever abonnement). Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Droppet bikinifitness

Ved siden av å starte trenings- og kostholdskonseptet LA Lifestyle, har Øien satset beinhardt på bikinifitness de siste åra.

Som utøver har Øien hentet hjem flere topplasseringer på konkurransenivå, og vært frampå i å fronte den til tider omdiskuterte livsstilen.

Østfoldingen har derimot gjort en helomvending, og har lagt bikinifitness på hylla.

I et langt Instagram-innlegg, som 36-åringen delte i januar, skrev Øien at hun har mistet motivasjonen til å fortsette.

«Akkurat nå ser jeg ikke helt meningen med det. Jeg konkurrerte først og fremst for å lære. Etter to år med konkurranse, fem kilo tyngre i muskler og fire pokaler og pallplasseringer, føler jeg at jeg har lært nok til at jeg ønsker å bevege meg ut av fitnessmiljøet», skrev 36-åringen.

Videre forklarte den tidligere «Skal vi danse»-vinneren at hun, på bakgrunn av flere ting, ikke ønsker å opprettholde det strenge treningsregimet og livsstilen som kreves for å konkurrere på toppnivå.

«Det ville krevd at jeg ble enormt egoistisk og det ønsker jeg ikke bli. Det vil dessuten ikke være bra for helsen min å fortsette med tanke på min hektiske hverdag som coach og leder i @teamlalifestyle. Jeg har måttet ta et valg av respekt for de rundt meg som jeg er glad i og jobber med. De er viktigere», skrev hun.

LES OGSÅ: - Føler meg som en prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer