Ble fridd til i kongelig kjole

Kim Kardashian og kronprinsesse Mette-Marit har lik smak – i hvert fall i kjoler…

LIK SMAK: Kim Kardashian var iført en brodert Valentino-kjole da Kanye West fridde med en 15 karat stor diamantring. Kronprinsesse Mette-Marit bruke en spesialdesignet variant av samme kjole i vår, da Willem-Alexander og Maxima av Nederland ble konge og dronning.  Foto: Faksimile Instagram/All Over Press
LIK SMAK: Kim Kardashian var iført en brodert Valentino-kjole da Kanye West fridde med en 15 karat stor diamantring. Kronprinsesse Mette-Marit bruke en spesialdesignet variant av samme kjole i vår, da Willem-Alexander og Maxima av Nederland ble konge og dronning. Foto: Faksimile Instagram/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag forlovet realitystjernen Kim Kardashian (33) seg med Kanye West (36) på sin egen bursdag. Rapperen hadde leid en hel baseball-arena i San Francisco for å feire kjærestens store dag. Her gikk han ned på kne foran venner og familie og ga henne en 15 karat stor diamantring, skriver avisa Jonathan Cheban.

Og de observante vil gjenkjenne Kims hvite kjole med blå perlebroderier. Kronprinsesse Mette-Marit (40) bar nemlig den samme kjolen da hun besøkte Nederland i vår!

Rådyr kjole

Den perlebroderte brokadekreasjonen kommer fra det italienske motehuset Valentinos høst/vinter-kolleksjon for 2013. Kolleksjonen var flunkende ny da kronprinsessen bar kjolen – den ble vist på catwalken i Paris 5. mars!

Mette-Marits kjole er antagelig spesialdesignet. Hennes variant er nemlig fotsid, mens kjolen modellen bar på catwalken var kort. Også Kim Kardashian var kledd i den korte utgaven av designkjolen. En nøkternt anslag tilsier at kronprinsessens kjole har en verdi på minst 90 000 kroner. Det vakte oppsikt at hun kombinerte designkreasjonen med en plastveske til 19 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer