Ble fridd til gjennom flaskepost

- Jeg får tårer i øynene bare jeg tenker på det, innrømmer Kjersti Grini.

ROMANTISK SEANSE: - Vegard hadde leid en båt til oss, og mens jeg lå og solte meg, ropte han plutselig «flaskepost, flaskepost!». Jeg skvatt opp fra dekk og nærmest dyttet Vegard ut i vannet for å hente den, sier Kjersti Grini om den gangen hun ble  Foto: Stella Pictures
ROMANTISK SEANSE: - Vegard hadde leid en båt til oss, og mens jeg lå og solte meg, ropte han plutselig «flaskepost, flaskepost!». Jeg skvatt opp fra dekk og nærmest dyttet Vegard ut i vannet for å hente den, sier Kjersti Grini om den gangen hun ble Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere håndballstjernen Kjersti Grini (40) falt pladask for kjæresten Vegard Hjelleset (44). To barn og fem år senere drømmer de om et bryllup i utlandet, skriver Her og Nå.

Det var for tre år siden at de to forlovet seg. Og fortsatt blir TV 2s ekspert under håndball-VM rørt når hun tenker på frieriet.

- Det var utrolig romantisk, og jeg får tårer i øynene bare jeg tenker på det, sier hun til ukebladet.

Eventyret startet da den tidligere landslagsspilleren overrasket samboeren på selveste julaften for fire år siden. Hun hadde nemlig laget et kort til ham, der hun hadde skrevet et dikt som bunnet ut i at hun hadde kjøpt tur til Karibia.

Midt ute på det åpne havet - i Karibia - fikk Kjersti Grini seg litt av en overraskelse.

- Vegard hadde leid en båt til oss, og mens jeg lå og solte meg, ropte han plutselig «flaskepost, flaskepost!». Jeg skvatt opp fra dekk og nærmest dyttet Vegard ut i vannet for å hente den. Spent som jeg var begynte jeg å lese høyt. Det var også et dikt, og i løpet av de siste linjene forsto jeg at det var til meg, forteller Kjersti Grini til her og Nå.

Det lykkelige paret har fortsatt ikke satt noen bryllupsdato.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De planlegger å gifte seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer