ETTERTRAKTET: Tross sin unge alder: Pixie Lott har allerede rukket å bli en av Storbrittannias mest ettertraktede artister. Foto: All Over Press
ETTERTRAKTET: Tross sin unge alder: Pixie Lott har allerede rukket å bli en av Storbrittannias mest ettertraktede artister. Foto: All Over PressVis mer

Ble fridd til fra scenen

- Jeg måtte si ja til ham, spøkte Pixie Lott under «frieriet».

SEHER.NO: I forrige uke kom nyheten om at den unge popstjernen Pixie Lott (19), som har blitt en Storbritannias mest ettertraktede artister de siste årene, nå ser ut til å ha funnet den store kjærligheten.

Ifølge The Sun har 19-åringen ved flere anledninger blitt avbildet sammen med den britiske toppmodellen Oliver Cheshire.

Men det er det enkelte fans som ikke har fått med seg, ser det ut til. Søndag ble hun nelig fridd til da hun sto på scenen under V-festivalen i Chelmsford - av en svært ivrig publikummer...

Mannen, som stod klar med en plakat med påskriften «Vil du gifte deg med meg, Pixie?», hadde til og med med seg en ring i tilfelle 19-åringen valgte å si ja til frieriet.

- Jeg måtte si ja til ham, jeg har jo aldri blitt fridd til før, spøkte Pixie Lott fra scenen da det gikk opp for henne hva som nettopp hadde skjedd.
 
Fredag bekreftet venner av stjernen at Pixie Lott og Oliver Cheshire er et par.

- Pixie og Oliver dater. Pixie har ikke villet offentliggjøre det fordi hun ikke ønsker å virke altfor interessert. Det er fortsatt veldig ferskt, men det virker som de liker hverandre veldig godt. De har det veldig morsomt og bra sammen, sa en kilde til The Sun da.

Pixie og Oliver skal ha møttes under et moteshow tidligere i sommer, og skal altså ga funnet tonen med én gang.

Den vakre blondinen har også rukket å bli koblet opp mot en rekke kjendismenn i løpet av sin korte karriere, deriblant den 38 år eldre filmstjernen Mickey Rourke (56). 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Raser mot grisete fotografer