<strong>FRASTJÅLET GIFTERINGEN:</strong> Hege Schøyen går ikke lenger med sin opprinnelige giftering, etter at den ble stjålet fra henne før jul. Her er hun med ektemannen Arild Andersen. Foto: Scanpix
FRASTJÅLET GIFTERINGEN: Hege Schøyen går ikke lenger med sin opprinnelige giftering, etter at den ble stjålet fra henne før jul. Her er hun med ektemannen Arild Andersen. Foto: Scanpix Vis mer

Ble frastjålet gifteringen

20 år etter at hun giftet seg, har den norske skuespilleren Hege Schøyen mistet selve symbolet på bryllupsdagen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra «Nattens umusikalske dronning»-premieren nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Hege Schøyen (54) kunne torsdag feire premieren på sitt nye show, «Nattens umusikalske dronning», på Chat Noir med blant annet ektemannen Arild Andersen (65) på plass i salen.

I tillegg til suksessen på scenen kan Hege Schøyen i år feire 20 års ekteskap med Arild, men et skår i gleden for komikeren er det at hun ikke lenger har den originale bryllupsringen.

Til Her og Nå sier Schøyen at hun mistet ringen i et tyveri i 2010.

- Jeg har mistet gifteringen min. Den lå i lommeboken min da den ble stjålet ved juletider i fjor.

Schøyen kan imidlertid trøste seg med at de mange frammøtte kjendisene skrøt henne opp i skyene før premieren torsdag.

Guri Schanke var blant kjendisene som sa til Seher.no at hun gledet seg til å høre Schøyen prøve å være umusikalsk på scenen.

- Det blir veldig morsomt, og kanskje litt rørende. Det blir vel litt stygg sang, men jeg får kanskje høre noe fin sang i tillegg. Jeg har kjent Hege Schøyen lenge, jeg synes hun er en flott kunstner og en veldig hyggelig person.

Også Elsa Lystad hadde høye forventninger til «Nattens umusikalske dronning».

- Jeg har alltid store forventninger, men blir ikke skuffet i dette tilfellet, det vet jeg på forhånd, sa hun til Seher.no

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Forventer å høre stygg sang

[obj:media:10031]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer