Ble frastjålet gifteringen

20 år etter at hun giftet seg, har den norske skuespilleren Hege Schøyen mistet selve symbolet på bryllupsdagen.

FRASTJÅLET GIFTERINGEN: Hege Schøyen går ikke lenger med sin opprinnelige giftering, etter at den ble stjålet fra henne før jul. Her er hun med ektemannen Arild Andersen. Foto: Scanpix
FRASTJÅLET GIFTERINGEN: Hege Schøyen går ikke lenger med sin opprinnelige giftering, etter at den ble stjålet fra henne før jul. Her er hun med ektemannen Arild Andersen. Foto: Scanpix Vis mer
Se video fra «Nattens umusikalske dronning»-premieren nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Hege Schøyen (54) kunne torsdag feire premieren på sitt nye show, «Nattens umusikalske dronning», på Chat Noir med blant annet ektemannen Arild Andersen (65) på plass i salen.

I tillegg til suksessen på scenen kan Hege Schøyen i år feire 20 års ekteskap med Arild, men et skår i gleden for komikeren er det at hun ikke lenger har den originale bryllupsringen.

Til Her og Nå sier Schøyen at hun mistet ringen i et tyveri i 2010.

- Jeg har mistet gifteringen min. Den lå i lommeboken min da den ble stjålet ved juletider i fjor.

Schøyen kan imidlertid trøste seg med at de mange frammøtte kjendisene skrøt henne opp i skyene før premieren torsdag.

Guri Schanke var blant kjendisene som sa til Seher.no at hun gledet seg til å høre Schøyen prøve å være umusikalsk på scenen.

- Det blir veldig morsomt, og kanskje litt rørende. Det blir vel litt stygg sang, men jeg får kanskje høre noe fin sang i tillegg. Jeg har kjent Hege Schøyen lenge, jeg synes hun er en flott kunstner og en veldig hyggelig person.

Også Elsa Lystad hadde høye forventninger til «Nattens umusikalske dronning».

- Jeg har alltid store forventninger, men blir ikke skuffet i dette tilfellet, det vet jeg på forhånd, sa hun til Seher.no

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Forventer å høre stygg sang

[obj:media:10031]