BLE FRASTJÅLET HUNDEN: Den norske glamourmodellen Jeanette Helen Bohnhorst har ikke fått sove etter at en frekk tyv søndag stjal bilen hennes - med hunden Oliver (bildet) i baksetet. Foto: Privat
BLE FRASTJÅLET HUNDEN: Den norske glamourmodellen Jeanette Helen Bohnhorst har ikke fått sove etter at en frekk tyv søndag stjal bilen hennes - med hunden Oliver (bildet) i baksetet. Foto: PrivatVis mer

Ble frastjålet både bil og hund

- Jeg fikk sjokk da jeg skjønte hva som har skjedd, sier den norske glamourmodellen.

SEHER.NO:  - Jeg og kjæresten min var borte fra bilen i maks 45 minutter. Da vi kom tilbake var bilen borte, sier Jeanette Helen Bohnhorst (25) til Seher.no

Den norske glamourmodellen - som blant annet har vært med i TVNorge-serien «Glamourjentene» - hevder at hun knapt har sovet etter at bilen hennes ble stjålet i 21-tiden i Bogstadveien i Oslo søndag.

Bak i den stjålne bilen lå nemlig glamourmodellens hund Oliver og sov, og ble dermed en del av tyvgodset.

- Jeg fikk sjokk da jeg skjønte hva som har skjedd. Jeg er livredd for hva som kan ha hendt med ham. Fordi han er så stille, er jeg redd for at tyven ikke skal være klar over at han er der, og bare går fra ham, slik at han dør, sier hun til Seher.no.

I tillegg til å anmelde saken, tar Jeanette Helen nå alle midler i bruk for å få tak i hunden sin før det er for sent.

- Han er en sort og brunspraglete staffordshire-terrier, med litt hvitt på halsen. Bilen han lå i er en sort Ford Mondeo, 2009-modell, med skiboks på taket.

- Jeg håper at dette kan hjelpe og at noen har sett ham, sier Jeanette Helen, som også har opprettet Facebook-gruppe for sin savnete firbeinte venn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi advares mot krokodiller og aper med rabies