Ble forvandlet til bikinijenter

Deltagerne i «Kari Traa» fikk vise frem nye sider av seg selv, da de skulle teste det våte element. Se video!

MORET SEG SOM BIKINIJENTER: Deltagerne i «Kari Traa-leikane» blir kledd opp som 50-tallets bikinimodeller i torsdagens program.
MORET SEG SOM BIKINIJENTER: Deltagerne i «Kari Traa-leikane» blir kledd opp som 50-tallets bikinimodeller i torsdagens program. Vis mer

SEOGHØR.NO: Deltagerne i TV3s ekstremsport-reality «Kari Traa-leikane» får en opplevelse utenom det vanlige, når de i torsdagens program skal prøve seg som vannskiutøvere.

Før de kan teste balanseevnene til sjøs må jentene nemlig gjøre sin mest sexy ankomst foran dommerne iført bikini og badehetter i 50-tallsstil.

Det byr på uventete utfordringer for enkelte av deltagerne.

- Det er noe ved rumpa som ikke føles helt naturlig. Min sexy gange var tydeligvis ikke så sexy som jeg hadde trodd, så de andre jentene holdt på å le seg i hjel, sier Cecilie Brenden Høgtorp (23).

Flere av jentene legger imidlertid ikke skjul på at de er svært begeistret for kostymene de skal ha på seg under vannskiøvelsen.

- Kostymet var spenstig. Det beste av alt var jo badehetten. Litt små bikinier, men det tar vi, sier deltageren Hanne Heggen Hedenstad med et smil.

«Kari Traa-leikane» sendes på TV3 torsdager kl 20.30.

LES OGSÅ: Føler seg fremstilt i «Farmen»