«Stjernekamp»:

Ble første artist ute av «Stjernekamp»

- Både surt og greit.

UTE AV KONKURRANSEN: Dag Ingebrigtsen ble første artist som måtte ut av «Stjernekamp». Foto: Morten Eik / Se og Hør
UTE AV KONKURRANSEN: Dag Ingebrigtsen ble første artist som måtte ut av «Stjernekamp». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Forrige lørdag var det første sending av årets «Stjernekamp» på NRK, men ingen av artistene måtte forlate konkurransen den gang.

I kveld ble det altså ekstra spennende da de ti artistene skulle bryne seg på country-kveld, og første stjerne skulle stemmes ut av konkurransen.

Etter å ha fremført låta «Ruby, Don't Take Your Love To Town» av Kenny Rogers and the First Edition, var det dessverre Dag Ingebrigtsen (59) som trakk det korteste strået i kveldens sending, og ble første deltaker ut av konkurransen.

- Dette var vært utrolig gøy. Det er både surt og greit å ryke ut nå. Dette har vært veldig spennende, sa han til publikum da han fikk beskjeden.

59-åringen fra Trondheim hadde sitt gjennombrudd på 80-tallet i gruppa The Kids med den kjente låten «Forelska i lærer'n». Han var også med å starte bandet TNT.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRETS TI ARTISTER: Det er en godt variert gjeng som er med i årets sesong av «Stjernekamp». Foto: NTB scanpix
ÅRETS TI ARTISTER: Det er en godt variert gjeng som er med i årets sesong av «Stjernekamp». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Har ikke ord

«Stjernekamp» ble etablert i 2012 som en direktesendt sangkonkurranse, og ble raskt en suksess.

Også i år er det Kåre Magnus Bergh som skal lede sendingene fra studio på Fornebu. I ekspertpanelet finner vi Thomas Felberg og Mona B. Riise, som har med seg en ny sjangerekspert og mentor hver gang.

I fjor var det Adam Douglas (37) som stakk av med seieren i finalen.

- Jeg har ikke ord, det er helt sinsykt. Jeg hadde aldri trodd det. Men for en opplevelse, jeg har ikke ord, sa Adam til Se og Hør da seieren var et faktum.

- Jeg trodde jeg vant da jeg fikk være med, det var nok for meg, men folk ville stemme på meg. Det er helt insane og utrolig, fortsatte han og takket familien for støtten gjennom deltakelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

Maria Haukaas Mittet intervjues rett etter seieren i NRK-programmet "Stjernekamp". Mannen Hans Marius Hoff Mittet intervjues også om konas seier, og Trine Rein intervjues også om Maria´s innsats i programmet. Vis mer

Året før var det Knut Anders Sørum som stakk av med seieren, og i 2015 var det Maria Haukaas Mittet som vant konkurransen.

«Stjernekamp» er en av NRKs største seermagneter, og har tidligere knust TV 2-konkurrenten «Skal vi danse» på seertall.

Blant årets deltakere finner man blant annet flere artister som har vært etablerte i flere år, blant andre Heine Totland, Hilde Louise Asbjørnsen, Dag Ingebrigtsen og Maria Arredondo.

I tillegg finner man Chris Holsten, Alexander Pavelich, Ella Marie Hætta Isaksen, Ulrikke Brandstorp, Ole Børud og Samantha Gurah.

LES OGSÅ: - Det går dårligere enn jeg trodde