MANGE JERN I ILDEN: Sven O. var både journalist, reklamemann og forlegger. I de siste årene drev han også i underholdningsbransjen. Foto: Se og Hør
MANGE JERN I ILDEN: Sven O. var både journalist, reklamemann og forlegger. I de siste årene drev han også i underholdningsbransjen. Foto: Se og HørVis mer

Ble forsonet med datteren

Sven O. Høiby var lykkelig for å få skværet opp med Mette-Marit før han døde.

-Mette-Marit er ei grei jente - som har mye å by på. Hun er et gjennomført snilt og godt menneske, sa Sven O. til Se og Hør i et intervju rett før han gikk bort onsdag.Majoriteten av det norske folk ble kjent med Sven O. da hans datter Mette-Marit i 2000 forlovet seg med Kronprins Haakon Magnus. Forholdet til datteren, slik det har blitt presentert i norske medier, har ikke vært like enkelt. Sven O. var ikke den som holdt lavest offentlig profil.


Kort tid før hans bortgang kontaktet han Se og Hør. Han ønsket å si farvel. I tillegg til å fortelle om smertehelvetet han har gjennomgått det siste året, ville Sven O. snakke om forholdet til datteren Mette-Marit.


 Sven O. var lykkelig for å ha fått besøk på Rikshospitalet av Kronprinsessen og hennes familie, da han lå der i høst. Han kan fortelle om en svært omsorgsfull datter som tok med seg farens skitne klær hjem og vasket dem.


 -Selv om forholdet mellom oss til tider har vært anstrengt, er det et faktum at Mette-Marit og jeg aldri har kranglet. Det er en stor misforståelse, sa han til Se og Hør.


Kronprinsesse Mette-Marits far skal bisettes fra Oddernes kirke i Kristiansand mandag.

Bisettelsen finner sted klokken 12.30, ifølge ANB.


Les resten av det åpenhjertige intervjuet i Se og Hør Weekend!  


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.