Ble forsøkt spleiset med George Clooney

- I etterkant har jeg tenk: «Han er jo ikke så aller verst, da», avslører Mona Grudt.

NY SJANSE: Mens Mona Grudt skilte seg fra ektemann nummer to i fjor, ble George Clooney singel igjen i sommer. Kanskje hun nå kan få en ny sjanse hos den kjekke Hollywood-stjernen. Foto: Seher.no/Sølve Hindhamar
NY SJANSE: Mens Mona Grudt skilte seg fra ektemann nummer to i fjor, ble George Clooney singel igjen i sommer. Kanskje hun nå kan få en ny sjanse hos den kjekke Hollywood-stjernen. Foto: Seher.no/Sølve Hindhamar Vis mer
SEOGHØR.NO: Til tross for at Mona Grudt (42) var en usikker og keitete jente i oppveksten, så stakk hun av med tittelen «Miss Universe» i 1990.

Dette satte fart på modellkarrieren hennes, og året etter flyttet hun til Los Angeles for å jobbe. Her ble hun i seks år, og havnet flere ganger på fester med store stjerner.

I et intervju med VG sier Grudt at hun aldri var spesielt opptatt av kjendiseri og lot derfor filmstjernene få være i fred. Likevel avslører hun at noen morsomme hemmeligheter fra tiden i filmbyen.
 
- Kenny Rogers var ivrig. Han gjorde det han kunne for å bli en «god venn» og sendte meg en haug med cowboystøvler. Støvlene ga jeg videre til en venninne.

- I forbindelse med en USA- turné, med blant annet Bob Hope, La Toya Jackson og Brooke Shields, møtte jeg Rosemary Clooney, tanten til George Clooney. Hun forsøkte å spleise meg med George, men det var før han ble kjent. I etterkant har jeg tenk: «Han er jo ikke så aller verst, da», forteller hun til avisa.

I 2011 gjorde den vakre trebarnsmoren en parodi på George Clooneys DnB Nor-reklame sammen med Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth. Den gangen hevdet Grudt at hun ikke ville byttet it Wiseth mot Clooney.

- Marvin er bedre enn George, vet du. Jeg foretrekker ham any day, sa hun til Seoghør.no.LES OGSÅ: Mona Grudt er glad hun ikke lever av utseendet lenger