Ble forsøkt knivdrept som barn

Countrystjernen LeAnn Rimes med sjokkavsløring.

MOBBEOFFER: LeAnn Rimes hadde en tøff tid på skolen som barn. Her med ektemannen Eddie Cibrian. Foto: All Over Press
MOBBEOFFER: LeAnn Rimes hadde en tøff tid på skolen som barn. Her med ektemannen Eddie Cibrian. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Mandag holdt LeAnn Rimes (30) konsert på et «anti mobbing»-arrangement i Los Angeles, og avslørte samtidig at hun selv ble mobbet som barn.

Allerede i 6. klasse pleide sangfuglen å opptre mye i Dallas og Texas, og rektoren på skolen hang  opp avisutklippene av henne på en oppslagstavle etterpå. Dette var det en jenteklikk på skolen som likte dårlig.

- Skapet mitt ble bombardert med egg og en jente tok med seg kniv siste skoledag i sjette klasse og prøvde å drepe meg. Så ja, jeg vil si jeg ble mobbet, fortalte hun, ifølge FoxNews.com.

I lang tid har det også foregått en bitter og offentlig strid mellom LeAnn og TV-stjernen Brandi Glanville (40). Etter at Brandi ble dumpet av ektemannen Eddie Cibrian (40) til fordel for Rimes i 2009, har jentene langet ut mot hverandre i media så fort muligheten har bydd seg.

- Jeg har vært mål for mye feilvurderinger i det siste og fått mye sinne rettet mot meg fra visse mennesker, spesielt gjennom sosiale medier, hintet hun.

Rimes har også avslørt at hun tidligere vurderte å ta sitt eget liv, og i fjor hadde hun et sammenbrudd som førte til at hun sjekket inn på et rehabiliteringssenter for å bli kvitt angst og stress.

- Som kjendiser er vi konstant i medias søkelys og våre minste bevegelser blir fanget opp, men det er likevel ikke riktig å bli plukket i biter slik mange folk gjør. Vi er mennesker vi også. Dette er jobben min, og så har jeg et liv i tillegg. Men jeg er et vanlig menneske i begge rollene, og det tror jeg ofte folk glemmer, sa hun, ifølge nettstedet.LES OGSÅ: - LeAnn ser mye sunnere ut nå