Ble forsøkt knivdrept som barn

Countrystjernen LeAnn Rimes med sjokkavsløring.

MOBBEOFFER: LeAnn Rimes hadde en tøff tid på skolen som barn. Her med ektemannen Eddie Cibrian. Foto: All Over Press
MOBBEOFFER: LeAnn Rimes hadde en tøff tid på skolen som barn. Her med ektemannen Eddie Cibrian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag holdt LeAnn Rimes (30) konsert på et «anti mobbing»-arrangement i Los Angeles, og avslørte samtidig at hun selv ble mobbet som barn.

Allerede i 6. klasse pleide sangfuglen å opptre mye i Dallas og Texas, og rektoren på skolen hang  opp avisutklippene av henne på en oppslagstavle etterpå. Dette var det en jenteklikk på skolen som likte dårlig.

- Skapet mitt ble bombardert med egg og en jente tok med seg kniv siste skoledag i sjette klasse og prøvde å drepe meg. Så ja, jeg vil si jeg ble mobbet, fortalte hun, ifølge FoxNews.com.

I lang tid har det også foregått en bitter og offentlig strid mellom LeAnn og TV-stjernen Brandi Glanville (40). Etter at Brandi ble dumpet av ektemannen Eddie Cibrian (40) til fordel for Rimes i 2009, har jentene langet ut mot hverandre i media så fort muligheten har bydd seg.

- Jeg har vært mål for mye feilvurderinger i det siste og fått mye sinne rettet mot meg fra visse mennesker, spesielt gjennom sosiale medier, hintet hun.

Rimes har også avslørt at hun tidligere vurderte å ta sitt eget liv, og i fjor hadde hun et sammenbrudd som førte til at hun sjekket inn på et rehabiliteringssenter for å bli kvitt angst og stress.

- Som kjendiser er vi konstant i medias søkelys og våre minste bevegelser blir fanget opp, men det er likevel ikke riktig å bli plukket i biter slik mange folk gjør. Vi er mennesker vi også. Dette er jobben min, og så har jeg et liv i tillegg. Men jeg er et vanlig menneske i begge rollene, og det tror jeg ofte folk glemmer, sa hun, ifølge nettstedet.LES OGSÅ: - LeAnn ser mye sunnere ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer