FORSIDEPIKE: Siri Løkting fra Brumunddal var på forsiden av moteutgaven av bladet SRQ i september i fjor. For tiden gjør hun seg bemerket i TV3-programmet Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no, Faksimile
FORSIDEPIKE: Siri Løkting fra Brumunddal var på forsiden av moteutgaven av bladet SRQ i september i fjor. For tiden gjør hun seg bemerket i TV3-programmet Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no, FaksimileVis mer

Ble forsidepike i USA ved tilfeldighet

- Jeg ble ganske sjokkert da jeg fikk beskjeden, sier Paradise-Siri om sin ukjente modellfortid.

 Foto: Anton Soggiu/TV3
Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer
ROLLE: Denne uken spiller Siri rollen som heks i Narnia på Paradise Hotel. Foto: TV3
ROLLE: Denne uken spiller Siri rollen som heks i Narnia på Paradise Hotel. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken utmerker Siri Løkting (22) seg i rollen som heks under Narnia-uken i TV3-programmet «Paradise Hotel».

Mer glamorøst var det da hun i september i fjor prydet forsiden av moteutgaven av bladet SRQ, som er et livsstilsmagasin som holder til i byen Sarasota i Florida.

- Jeg hadde på den tiden kjæreste i USA som jobbet som makeup-artist. Det var et fashion-show der, og jeg skulle gå modell, forteller Løkting til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.I utgangspunktet skulle reality-deltageren være på trykk på én side inne i bladet. Men så kom kontrabeskjeden: Hun hadde blitt valgt ut til å være på coveret.

- Hun jeg var sammen med viste fram et bilde som ble tatt, og det ble bestemt at de skulle bruke et bilde av meg på en side. Men plutselig bestemte de seg for å ha meg på forsiden pluss to sider inne i bladet.

Det var en gledelig overraskelse for Brumunddal-jenta.

- Jeg ble ganske sjokkert da jeg fikk beskjeden. Det var kjempegøy. Det var mange år siden de sist hadde brukt en av modellene fra showet på forsiden, så jeg ble kry, sier hun til Seoghør.no.

Én ting var imidlertid Løkting mindre glad for.

- De fjernet tatoveringene mine, og da ble jeg ikke blid. Men jeg forstår dem jo, siden det skulle være et stilfullt bilde. Og selv om jeg ser litt annerledes ut, ble jeg veldig fornøyd med resultatet.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke hatt sex på halvannet år