REALITYSTJERNE: Gunilla Persson er en av de mest populære deltagerene i realityserien «Svenska Hollywoodfruar».
REALITYSTJERNE: Gunilla Persson er en av de mest populære deltagerene i realityserien «Svenska Hollywoodfruar».Vis mer

Ble forlatt av sykepleieren

«Svenske Hollywoodfruer»-Gunilla befant seg på andre siden av USA, da hun fikk krisemeldingen om sin demente mor.

SEOGHØR.NO:  Den svenske Hollywoodfruen Gunilla Persson (52) , kjent fra realityserien «Svenska Hollywoodfruar», opplever nok en personlig krise.

Samtidig som hun i forrige uke reise til New York for å sloss for å kunne beholde leiligheten sin på Manhattan, havnet hennes demente mor på sykehus i Los Angeles.

- Det er veldig vanskelig alt sammen, sier Gunilla til Aftonbladet.

SYK MOR: Persson fikk mye negativ oppmerksomhet etter hun kastet ut sin egen mors sykepleier under dramatiske omstendigheter. Moren lider av demens. Foto: TV3/Thomas Engström.
SYK MOR: Persson fikk mye negativ oppmerksomhet etter hun kastet ut sin egen mors sykepleier under dramatiske omstendigheter. Moren lider av demens. Foto: TV3/Thomas Engström. Vis mer

Gunilla hadde ansatt en sykepleier som skulle ta hånd om moren, Iris, i Los Angeles mens hun reiste til New York. Men realitystjernen hadde knapt ankommet storbyen før hun fikk beskjeden om at sykepleieren hadde sagt opp jobben.

- Hun sa hun ikke klarte å ta hånd om mamma på egen hånd. Hun ringte etter en ambulanse før hun låste, slengte nøklene inn i huset og gikk, forteller Gunilla til avisen.

På grunn av den mye omtalte leilighetsstriden har ikke Gunilla hatt mulighet til å returnere til Los Angeles med en gang.

- Sykehuset har ville kaste ut mamma, men jeg sa at de ikke fikk lov til å gjøre noe før jeg er tilbake, forteller Persson.

KRITIKK: Gunilla har mottatt massiv kritikk fra TV-seere etter at hun viste seg på TV-skjermen i forbindelse med «Svenske Hollywoodfruer».
KRITIKK: Gunilla har mottatt massiv kritikk fra TV-seere etter at hun viste seg på TV-skjermen i forbindelse med «Svenske Hollywoodfruer». Vis mer

Hadde det ikke vært for en svenskamerikaner som svarte på Gunillas nødrop på internett, vet ikke realitystjernen hva hun hadde gjort.

- Han kom som en engel sendt fra Gud. Nå har han hilset på mamma på sykehuset, pratet svensk med henne og passet på at hun har fått i seg mat.

Men for Gunilla er det ikke over enda. I går skulle realitystjernen og huseierens krangel om leiligheten avgjøres. Men etter å ha ventet i rettsalen hele dagen ble saken utsatt til langt inn i desember.

- Det eneste som er positvt er at jeg får mer til til å forberede meg. Men det koster en formue å reise frem og tilbake hele tiden på denne måten, avslutter Gunilla.

«Svenska Hollywoodfruar» er en stor suksess både i Norge og Sverige. I årets sesong er det Maria Montazami, Britt Ekland, norske Siv Cotton og Gunilla Persson som er de fire Hollywoodfruene.

LES OGSÅ:  - Om fem år er jeg vel verdensberømt