TØFF TID: Skuespiller og TV-personlighet Jarl Goli opplevde å bli forlatt av moren sin som liten, noe som medførte at han måtte takle å bli mobbet og bli sett på som en raring i oppveksten. I dag er han tilbake i rampelyset for fullt. Foto: Se og Hør
TØFF TID: Skuespiller og TV-personlighet Jarl Goli opplevde å bli forlatt av moren sin som liten, noe som medførte at han måtte takle å bli mobbet og bli sett på som en raring i oppveksten. I dag er han tilbake i rampelyset for fullt. Foto: Se og Hør Vis mer

Ble forlatt av moren som liten

Skuespiller Jarl Goli ble mobbet og sett på som en raring.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jarl Goli (56), aller mest kjent fra BarneTV-suksessen «Portveien 2», er aktuell med eget sommershow i Stavern.

Og til høsten blir 56-åringen, som det siste halvåret har gått ned 13 kilo, å se på parketten i TV2-programmet «Skal vi danse». Skuespilleren er altså tilbake i rampelyset for fullt, etter å ha møtt veggen etter skilsmisse nummer to for noen år siden.

Men Goli har også tidligere opplevd tøffe tider. Som liten ble han forlatt av sin egen mor, noe som medførte mange vonde følelser.

- Jeg vokste opp hos bestemor og bestefar på Moelv. Moren min forlot meg der. Hun dro på sjøen. Seinere ble hun sjuk. Jeg hadde det fint og trygt hos besteforeldrene mine, men jeg hadde jo denne visstheten om en avstand til min nærmeste, forteller han til Dagbladet Magasinet.

Det å vokse opp uten moren vakte dessuten oppsikt blant skolekameratene, minnes TV-personligheten.

- Og så kom mobbinga. De andre barna kalte mor ting. Det var stygt. Og det var veldig vondt. Og jeg er sikker på at det er der jeg har mitt sosiale engasjement fra. Jeg slåss alltid for de små, uttaler Goli videre i intervjuet.

Før jul deltok den sympatiske skuespilleren i et fakkeltog mot ekstremisme i Oslo, som han tok initativ til sammen med Høyre-politiker Aamir Sheikh.

- Det at fedre engasjerer seg og viser at man vil noe, håper jeg er et signal barna tar i mot med glede, uttalte fembarnsfaren til Seoghør.no dengang.

Jarl Goli er i dag gift med Monika Goli Dypeng. De har datteren Aida (3,5) sammen.

LES OGSÅ: - Jeg hyller den erotiske flammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer