VONDE MINNER: Australske Hugh Jackman er yngst av fem søsken, og i 1976 valgte fmoren å flytte fra hele barneflokken og starte et nytt liv i England. Foto: 60 Minutes
VONDE MINNER: Australske Hugh Jackman er yngst av fem søsken, og i 1976 valgte fmoren å flytte fra hele barneflokken og starte et nytt liv i England. Foto: 60 MinutesVis mer

Ble forlatt av moren som 8-åring

Hugh Jackman knakk sammen i gråt på TV.

SEOGHØR.NO: Den «Les Miserables»-aktuelle skuespilleren Hugh Jackman (44) åpnet seg nylig opp om den vanskelige tiden da moren Grace valgte å forlate familien sin i Australia og flyttet til England. 

I et følelsesladet intervju på «60 Minutes» søndag avslører Jackman at han bare var åtte år gammel da hun flyttet fra fem barn og ektemann.

- Jeg husker morgenen hun forlot oss. Det er rart hva man får med seg. Jeg husker hun hadde et håndkle rundt hodet da hun sa hadet. Da jeg kom tilbake fra skolen var det ingen hjemme. Neste dag kom det et telegram fra England om at mamma var der. Og det var det, forteller han ifølge Us Weekly.

44-åringen sier at han opprinnelig tror moren tenkte med seg selv at hun trengte å komme seg bort litt for deretter å komme tilbake igjen.

- Pappa pleide å be hver kveld om at hun skulle komme hjem, forteller han.

I stedet ble han enslig forelder for alle deres felles barn.

- Pappa er stødig som en stein. Han er min stødige stein. Det er fra ham jeg har lært alt om lojalitet, ansvar og å holde ut dag inn og dag ut - uansett hva som skjer.

I dag er skuespilleren selv far til sønnen Oscar (12) og datteren Ava (7) og han har vært gift med kona Deborra-Lee Furness (56) i 16 år.

- Vi er aldri borte fra hverandre mer enn to uker av gangen. Vi velger å ha det slik selv for vi liker å være sammen, sier Furness.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste muskler på badeferie med barna