BLE FORLATT: Den svenske filmstjernen Noomi Rapace sier at hun har gått med hjertesorg under hele oppveksten etter at hun ble forlatt av faren sin som baby. Foto: All Over Press
BLE FORLATT: Den svenske filmstjernen Noomi Rapace sier at hun har gått med hjertesorg under hele oppveksten etter at hun ble forlatt av faren sin som baby. Foto: All Over PressVis mer

Ble forlatt av faren som baby

- Det var litt som et blødende sår i hjertet mitt under hele barndommen, sier Noomi Rapace.

SEOGHØR.NO: Den svenske filmstjernen Noomi Rapace, som de siste årene har inntatt filmbransjen i Hollywood, innrømmer at hun har hatt et «blødende sår i hjertet» etter at faren hennes forlot henne da hun var barn.

Noomi vokste opp uten sin far, og etter at han forlot familien da hun ble født, fikk ikke møtt ham for hun var i tenårene. Selv om hun innrømmer at hun har gått med hjertesorg over farens fravær, var hun glad for å slutte fred med ham før han døde av kreft.

- Det var litt som et blødende sår i hjertet mitt under hele barndommen. Jeg var så heldig å få muligheten til å sitte ned og prate med ham før han døde, og jeg følte at jeg fikk sluttet fred, sier Noomi Rapace til The Telegraph Magazine.

Noomi, som har sønnen Lev med sin skuespiller-eksmann Ola Norell, var lettet over å få møte resten av sin familie på farssiden for første gang. I dag er filmstjernen nært knyttet til sine halvbrødre og halvsøstre.

- Jeg er ganske lik faren min av utseende. Og nå er halvbroren min, min fars sønn, barnevakten min. Han er med meg til Berlin, sier Rapace til magasinet ifølge Contactmusic.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vurderte å operere seg før ny rolle