Ble forfulgt av Goodspeed i 17 år

Paula Abdul kjente til den avdøde "American Idol"-deltageren.

PLAGET: Paula Abdul fortalte under intervjuet på "The View" at de siste 5 årene har vært svært tunge for henne, mye på grunn av stalkeren.
PLAGET: Paula Abdul fortalte under intervjuet på "The View" at de siste 5 årene har vært svært tunge for henne, mye på grunn av stalkeren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er litt over èn måned siden tidligere "American Idol"-deltager Paula Goodspeed (30) ble funnet død utenfor "American Idol"-dommer Paula Abduls (46) hjem i Sherman Oaks i California.

30-åringen, som ble funnet død etter å ha begått selvmord i en bil parkert bak popstjernens hus, skal ifølge foreldrene ha hatt "en unaturlig besettelse" av Abdul.

Også ett år før selvmordet, skal hun ha forsøkt å ta livet av seg. Den gang foran popstjernens hjem i New York.

Nå avslører Abdul at Goodspeeds "American Idol"-audition i 2006 var slettes ikke første gang hun traff 30-åringen.

I et ferskt intervju på "The View" med blant andre programleder Barbara Walters, innrømmet Abdul at hun hadde blitt stalket av Goodspeed i hele 17 år, skriver TMZ.com.

Popstjernen skal imidlertid ikke ha kjent igjen forfølgeren før etter auditionen i 2006.

- Ja, jeg husker hennes audition. Hun hadde faktisk "stalket" meg i over 17 år, da gjennom fanklubber og slikt. Men hun fant ikke en måte å nå meg på før "American Idol". Etter det var hun overalt. De siste 5 årene har vært litt tøffe for meg, sa Abdul.
Allerede under opptak til audition i 2006, ble det klart at det var "noe underlig" med Goodspeed, som blant annet fortalte at hun hadde laget flere helfigurtegninger av Paula.

Hun fortalte også programleder Ryan Seacrest at hun var en kjempestor fan av popstjernen

Og i intervju med People Magazine forteller Abdul at hun har vært så opprørt siden selvmordet at hun ikke tør sove i sin egen seng.

Nylig ble det også kjent at hun selger huset der Goodspeed tok livet av seg.

- Jeg har bodd i ulike hus og hoteller, og har allid sikkerhetsvakter med meg. Det hele var så tragisk å høre. Hun hadde jo forsøkt å gjøre dette før, men det var likevel helt grusomt, sier popstjernen.

Dette er imidlertid ikke første gang Abdul har blitt forfulgt av en gal fan.

I 1993 skal en mann ha skrevet popstjernen flere brev fra fengsel og fortalt at han skulle komme og hente popstjernen og hennes mor når han slapp ut.

- Takk Gud min mor og jeg var i Canada på turneen min da. Noen dager etter det var i Washington, og da truet han Presidenten på livet, så han kommer nok til å være i fengsel resten av sitt liv. Han hadde tattoveringer av meg over hele kroppen, sier Abdul.

Når hun nå er ferdig med den siste sesongen av "American Idol", samt lanseringen av accessories-kolleksjonen hennes, forteller popstjernen at hun skal ta seg en etterlengtet ferie.

- Jeg skal på ferie. Jeg har ikke vært på en ferie på evigheter, og jeg skal reise langt unna, så ingen kan finne meg.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Nå selges selvmordshuset!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer