SAMMEN I TYKT OG TYNT: Ekteparet Michael Bublé og Luisana Lopilato skal være nærmere hverandre enn noen gang. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I TYKT OG TYNT: Ekteparet Michael Bublé og Luisana Lopilato skal være nærmere hverandre enn noen gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Michael Buble og Luisana Lopilato:

Ble forelsket på nytt etter sønnens sykdom

Sangfuglen åpner opp om hvordan forholdet til kona har blitt bedre etter sønnens kreftdiagnose.

Publisert

Artist Michael Bublé (42) og kona Luisana Lopilato (31) opplevde alle foreldres største mareritt i 2016, da de fikk beskjed om at sønnen Noah (5) hadde fått kreft.

På kort tid ble hele livet snudd på hodet for familien, men nå som sønnen er på bedringens vei står familien samlet og sterkere enn noen gang.

I et nylig intervju med australske Stellar Magazine åpner Michael seg opp om hvordan forholdet til Luisana og synet på livet har endret seg fullstendig siden 2016, ifølge People.

Lever ikke lenger i frykt

- Min kone og jeg, vi ble lykkelige og forelsket oss på nytt igjen, forteller 42-åringen til magasinet - og legger til at de fikk se hverandre på sitt verste, men også på sitt beste i løpet av den vanskelige tiden.

Det er ikke bare forholdet til kona Luisana som har vokst seg sterkere, forteller stjernen. Også alt fra hvordan maten smaker til hvordan musikken høres ut, har blitt en helt annen opplevelse for den velkjente artisten.

NYFORELSKET IGJEN: Her er paret avbildet under bryllupet sitt i 2011. Foto: NTB Scanpix
NYFORELSKET IGJEN: Her er paret avbildet under bryllupet sitt i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har fått et veldig klart perspektiv på livet nå, noe jeg ikke hadde tidligere. Ting ble veldig klart for meg, veldig kjapt. Jeg lever ikke lenger med frykt, jeg har allerede vært gjennom helvete, forteller artisten til magasinet.

Familien først

I kjølvannet av den triste nyheten om sønnen Noah trakk artisten seg i stor grad vekk fra rampelyset. Han valgte å legge alt fokus på familien sin, fremfor på karrieren.

Etter sønnens sykdom ser firebarnsfaren på karrieren sin på en helt annen måte enn tidligere.

I intervjuet forteller Michael at han verken bruker tid på å lese anmeldelser eller søke opp navnet sitt på Google, slik han gjorde før.

- Det kommer til å være noe jeg trenger å minne meg selv på. Jeg fortalte min kone at hun må holde meg på jorda og minne meg på hva som er viktig. Familien kommer først, helsen til barna mine er det viktigste, sier han.

Tøffe år

Den tragiske nyheten om sønnens kreftdiagnose annonserte paret i en uttalelse på Michaels offisielle Facebook-side.

- Vi er knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn Noah, som for øyeblikket får behandling i USA. Vi har alltid snakket åpent om viktigheten av familie og kjærligheten vi har for barna våre. Luisana og jeg har satt karrierene våre på vent for å bruke all vår tid og oppmerksomhet for å hjelpe Noah å bli frisk igjen, sto det i uttalelsen.

De neste syv månedene tilbrakte familien på sykehuset med sønnen frem til han kunne reise hjem våren 2017, ifølge People.

I februar i fjor kom endelig gladnyheten om at Noah hadde kommet seg helskinnet gjennom behandlingen og var på bedringens vei.

Tidligere i sommer åpnet artisten seg opp i et intervju med den australske avisen The Herald Sun om opplevelsene rundt kreftsykdommen til sønnen.

I intervjuet beskrev han sykdommen til sønnen som et «rent helvete» og omtalte Noah som en superhelt.

Michael fortalte også at han og kona er nødt til å holde et øye med deres sønn sin tilstand de kommende månedene og årene, men at Noah har det bra.

Nytt tilskudd i familien

Nyheten om Noahs bedring var ikke den eneste gladnyheten paret kunne juble over.

I juli kom også datteren Vida Amber Betty, oppkalt etter den lille jentas to bestemødre, til verden. Ifølge People la ikke den nybakte faren skjul på at Amber blir parets siste barn sammen.

Det var den nybakte moren som annonserte nyheten om datteren på Instagram-profilen sin med et bilde av den lille jentas hånd.

Michael Bublé og kona har til sammen tre barn sammen. Ved siden av eldstesønnen Noah og lille Vida (1 md.), er paret foreldre til sønnen Elias (2), som ble født i januar 2016.

Stjerneparet ble forlovet i 2009, og to år senere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

LES OGSÅ: - Det har vært et helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer