LYKKELIGE: Brad og Angelina har vært sammen siden 2005, og er fortsatt svært lykkelige, tross utallige rykter om brudd.  Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Brad og Angelina har vært sammen siden 2005, og er fortsatt svært lykkelige, tross utallige rykter om brudd. Foto: All Over PressVis mer

Ble forelsket på filmsettet

Angelina Jolie innrømmer affæren under "Mr. and Mrs. Smith"-innspilling.

SEHER.NO: Siden det ble kjent at superstjerneparet Brad Pitt (44) og Angelina Jolie (33) var blitt sammen i 2005, har det versert utallige rykter om når de to egentlig innledet forholdet.

Pitt og Jolie traff hverandre for første gang under innspillingen av den sexy actionfilmen "Mr. and Mrs. Smith" i 2005, mens Brad fortsatt var gift med "Friends"-stjerne Jennifer Aniston.

Kort tid etter innspillingen ble det kjent at Pitt og Aniston skulle skilles, og ikke mange månedene etter, begynte Brad og Angelina å opptre offentlig sammen.

Og nå har Angelina for første gang bekreftet det mange har trodd - nemlig at hun og Brad forelsket seg under den første filminnspillingen, skriver People.  

- Det er ikke mange mennesker som får sett filmen der deres foreldre ble forelsket i hverandre, sa Jolie nylig om "Mr. and Mrs. Smith", og bekreftet dermed ryktene.

Om superstjernen selv skjønte hva hun hadde innrømmet vites ikke, men hun gikk raskt videre til neste spørsmål, som da dreide seg om hennes bekymringer for sine barn.

- Jeg er bekymret for at Maddox skal søke opp navnet mitt på internett og se en eller annen form for sexy bilder, eller lese ting om seg selv som ikke er sant. Det er mye vi kommer til å måtte forklare dem om hvor kjent og offentlig deres familie egentlig er, sier hun.

Heldigvis innrømmer skuespillerinnen at det forsatt er slik at barna ser på henne og Brad som "nerde-foreldre".

- Det som blir morsomt, blir den dagen de synes at mamma og pappa er litt kule, for akkurat nå er vi ikke-kule mamma og pappa. Selv med videospill sier de "mamma, du kan ikke spille dette, du vet ikke hvordan". Men her om dagen spurte Maddox meg om jeg kunne slå hjul, og da jeg sa at jeg kunne det, sa han "wow mamma". Og da tenkte jeg "oh yeah, jeg kan faktisk gjøre noen ting. Bare vent så skal dere få se, jeg kan", sier hun.

Jolie, som nå har 6 barn med samboer Brad, innrømmer at det tar tid å være småbarnsmor og at hun ofte vurderer hvor mye tid hun får tilbragt med barna før hun takker ja til en filmrolle.

- Jeg tenker mye på hvem som er på skolen rundt da, og hvordan jeg skal sørge for at jeg ikke er borte for mange timer. Så lenge jeg fortsatt kan være sammen med familien min, er det moro. Men jeg vil bare gjøre det, jeg ser ikke etter noe annet, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Nå vil hun adoptere igjen!