Jennifer Lawrence:

Ble foreldre i hemmelighet

Skuespilleren har blitt mamma for første gang.

MOR OG FAR: Skuespiller Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney har blitt foreldre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
MOR OG FAR: Skuespiller Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney har blitt foreldre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I 2018 begynte romanseryktene rundt Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (31) og kunstneren Cooke Maroney (37) å svirre.

Bare noen måneder senere ble de observert sammen, og allerede året etter kom gladnyheten om at de hadde forlovet seg. Senere samme år, i 2019, ga de hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni i Newport på Rhode Island i New York.

I september i fjor kom imidlertid enda en gladnyhet: paret ventet barn.

Nå skriver People at den lille babyen endelig har kommet til verden. Det skal ha skjedd for en tid tilbake, men det er først nå nyheten har blitt kjent.

TRILLETUR: Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney har blitt foreldre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
TRILLETUR: Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney har blitt foreldre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer

Babynyheten bekreftes i form av flere bilder av paret. Blant annet har de blitt fanget på film av paparazzifotografer mens de har vært på trilletur med den nyfødte.

Paret har foreløpig ikke uttalt seg om den hyggelige nyheten.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Holder detaljene skjult

En som imidlertid har uttalt seg, er Lawrences gode venninne Amy Schumer (40). Tidligere denne måneden, da hun tok en løgndetektortest med Vanity Fair, snakket hun om skuespillerens nyfødte barn.

Hun kunne imidlertid ikke røpe detaljer om babyen - som det foreløpig ikke er kjent om er en gutt eller jente - men kunne avsløre at hun ikke hadde møtt barnet eller fått vite navnet.

- Hun er smart nok til å ikke fortelle det til meg, spøkte Schumer.

LES OGSÅ: Skadet i eksplosjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer