Jennifer Lawrence:

Ble foreldre i hemmelighet

Skuespilleren har blitt mamma for første gang.

MOR OG FAR: Skuespiller Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney har blitt foreldre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
MOR OG FAR: Skuespiller Jennifer Lawrence og ektemannen Cooke Maroney har blitt foreldre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I 2018 begynte romanseryktene rundt Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (31) og kunstneren Cooke Maroney (37) å svirre.

Bare noen måneder senere ble de observert sammen, og allerede året etter kom gladnyheten om at de hadde forlovet seg. Senere samme år, i 2019, ga de hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni i Newport på Rhode Island i New York.

I september i fjor kom imidlertid enda en gladnyhet: paret ventet barn.

Nå skriver People at den lille babyen endelig har kommet til verden. Det skal ha skjedd for en tid tilbake, men det er først nå nyheten har blitt kjent.

Babynyheten bekreftes i form av flere bilder av paret. Blant annet har de blitt fanget på film av paparazzifotografer mens de har vært på trilletur med den nyfødte.

Paret har foreløpig ikke uttalt seg om den hyggelige nyheten.

Holder detaljene skjult

En som imidlertid har uttalt seg, er Lawrences gode venninne Amy Schumer (40). Tidligere denne måneden, da hun tok en løgndetektortest med Vanity Fair, snakket hun om skuespillerens nyfødte barn.

Hun kunne imidlertid ikke røpe detaljer om babyen - som det foreløpig ikke er kjent om er en gutt eller jente - men kunne avsløre at hun ikke hadde møtt barnet eller fått vite navnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.