Kate Mara og Jamie Bell:

Ble foreldre i hemmelighet

Babylykke for stjerneduoen.

FIKK EN DATTER: Kate Mara og Jamie Bell har utvidet familien. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Kate Mara og Jamie Bell har utvidet familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom den hyggelige nyheten om at skuespillerparet Kate Mara (36) og Jamie Bell (33) ventet sitt første barn sammen.

Graviditeten ble angivelig avslørt i en dokø under den celebre Golden Globe-utdelingen. Under toalettbesøket skal nemlig «House of Cards»-stjernen ha sagt til skuespillervenninnen Emily Blunt (36) at hun gledet seg voldsomt til å bli mor, og kort tid senere fikk media nyss om saken.

En måned senere bekreftet også Mara selv at hun var gravid. Da publiserte hun nemlig dette bildet på Instagram av seg selv og ektemannen med følgende tekst:

- Dro på date med «bolla vår» i ovnen.

View this post on Instagram

Went on a date with our bun in the oven.

A post shared by Kate Mara (@katemara) on

Nå har barnet kommet. Mandag avslørte Kate at hun og Jamie har blitt foreldre til en liten jente, og at de har holdt fødselen skjult en liten stund.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I CELEBERT SELSKAP: Kate Mara på Michael Kors-visning sammen med katie Holmes under moteuken i New York høsten 2013. Foto: Gregory Pace/BEI/REX/ NTB scanpix
I CELEBERT SELSKAP: Kate Mara på Michael Kors-visning sammen med katie Holmes under moteuken i New York høsten 2013. Foto: Gregory Pace/BEI/REX/ NTB scanpix Vis mer

- Vi fikk en baby for et par uker siden ... Her er føttene hennes, delte hun med fansen i et nytt Instagram-innlegg.

Gratulasjoner fra en rekke Hollywood-stjerner har strømmet inn under innlegget. Jessica Chastain (42) , som selv ble mor relativt nylig, Kate Bosworth (36) og Courteney Cox (54) er blant dem som kommer med varme ord om familieforøkelsen.

- Åhh, så søtt!! Gratulerer, dere to!! skriver «Friends»-stjernen, fulgt av to hjertesymboler.

Mens dette er 36-åringens første barn, så har Jamie Bell sønnen Jack (5) fra ekteskapet sitt med skuespiller Evan Rachel Wood (31).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kysset før de ble sammen

Duoen forelsket seg under innspillingen av «Fantastic Four» i 2014, men de to hadde allerede hatt et relativt intimt møte lenge før de ble et par.

- Vi møttes ikke på «Fantastic Four». Vi møttes omtrent ti år tidligere. Vi gjorde en prøveinnspilling sammen, og vi måtte kysse og det var veldig ... jeg måtte kysse mange fyrer på prøveinnspillingen den dagen, fortalte Mara da hun gjestet «Watch What Happens Live» for to år siden.

I mai 2015 viste paret seg sammen for første gang, under to år senere forlovet de seg, og sommeren 2017 ga de hverandre sine ja.

- Det føles som om vi har vært gift i mange år allerede. På en positiv måte. Vi har det kjempefint sammen, har den nybakte moren tidligere uttalt til E! News.

View this post on Instagram

Nuptials

A post shared by Kate Mara (@katemara) on

LES OGSÅ: Hollywood-fruen (41) gravid - med ukjent mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer