Macaulay Culkin og Brenda Song:

Ble foreldre i hemmelighet - igjen

Babylykke for stjerneparet.

TRE BLE FIRE: Skuespillerparet Macaulay Culkin og Brenda Song har utvidet familien. Foto: London Entertainment / SplashNews
TRE BLE FIRE: Skuespillerparet Macaulay Culkin og Brenda Song har utvidet familien. Foto: London Entertainment / SplashNews Vis mer
Publisert

«Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (42) og forloveden Brenda Song (34) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

I løpet av to år rakk de både å få barn og forlove seg i all hemmelighet. Og til tross for at de har vært kjærester i rundt seks år, så finnes det få bilder av dem sammen.

Nå kommer nok en godt bevart nyhet fra duoen. De har blitt foreldre for andre gang, skriver Us Weekly.

Allerede før jul skal paret ha ønsket sønnen Carson velkommen til verden, ifølge nettstedet.

I tillegg til Carson har de også sønnen Dakota (2).

I den nye sesongen av «Georginas verden» åpner hun seg opp om den tøffe tiden etter hun og Cristiano Ronaldo mistet et barn. Video: Netflix Vis mer

Romanseryktene mellom Culkin og Song begynte først å svirre i 2017. Allerede året etter hintet Culkin om at han ønsket å starte en familie med kjæresten.

- Dette er en bra person, så jeg kommer sannsynligvis til å plante noen barn i henne om en liten stund. Vi har definitivt øvd mye, fortalte han i podcasten «The Joe Rogan Experience».

Culkin er best kjent som den rampete, men bedårende Kevin McCallister som han ti år gammel sjarmerte publikum verden over som i «Alene hjemme».

Komedien gjorde 42-åringen berømt over natten, og han ble raskt ansett som en av 90-tallets største barnestjerner.

Det tok derimot ikke mange årene før skuespilleren trakk seg tilbake fra rampelyset, og han har holdt en relativt lav profil i media de siste årene.

Song er også skuespiller og har vært å se i en rekke filmer som «The Social Network» og «Angry Angel», samt tv-serier som «Scandal» og «New Girl».

LES OGSÅ: - Det river deg i fillebiter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer