Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Ble foreldre i all hemmelighet

Stjerneparet har utvidet familien - uten å si ett eneste ord.

FORELDRE: Nick Jonas og Priyanka Chopra er blitt foreldre. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB
FORELDRE: Nick Jonas og Priyanka Chopra er blitt foreldre. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Nick Jonas (29) og kona Priyanka Chopra (39) er blitt foreldre. Det skriver de på Instagram fredag kveld.

Paret har ikke annonsert at Chopra har vært gravid, noe som gjør at fansen naturligvis er i sjokk. Det hele har imidlertid en naturlig forklaring:

«Vi er kjempeglade for å kunne fortelle at vi har fått barn via surrogat. Vi spør respektfullt om privatliv gjennom denne spesielle tiden, mens vi fokuserer på familien», skriver Chopra på Instagram.

Nick Jonas har delt tilsvarende bilde på sin profil.

Lykkelig gift

Jonas og Chopra giftet seg i desember 2018, fire måneder etter at det ble kjent at paret hadde forlovet seg. Forlovelsen kom brått på mange, da det ble kjent at stjerneduoen datet bare tre måneder tidligere.

Det har tidligere blitt avslørt overfor Vogue at Jonas fridde allerede ved første møte, som tilfeldigvis fant sted på en Oscar-fest i 2017, åtte måneder før det ble kjent at duoen datet.

Iført en fløyelsdress sto Jonas i baren da han fikk øye på Chopra i en sort, fotsid kjole.

- Jeg satte ned drinken min, og satte meg ned på kne foran en hel haug med mennesker og sa «Du er ekte. Hvor har du vært hele livet mitt?», veldig høyt, forteller Jonas.

«BABYÅRET 2021»: «BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tida har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Snakket ut om ekteskapet

Paret har fått stor oppmerksomhet for aldersforskjellen. Det stopper dem imidlertid ikke fra å ha et lykkelig ekteskap. I et intervju med ET kunne paret avsløre hemmeligheten bak lykken.

Blant faktorene spiller ærlighet og moro inn.

- Kommunikasjon. Ha det gøy sammen. Jeg tror nøkkelen er å nyte hverandres selskap og bare ha det hyggelig, fortalte Chopra.

Hun har også flere ganger åpent hyllet ektemannen, deriblant i et intervju med Access. Chopra beskrev den gang kjæresten som hennes største helt.

- Min ektemann er veldig spesiell. Han er den mest oppmuntrende mannen jeg har møtt etter min far, og er en av mine største helter.

LES OGSÅ: - Jeg er så glad i deg

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer