Macaulay Culkin og Brenda Song:

Ble foreldre i all hemmelighet

Holdt graviditeten skjult.

BABYLYKKE: Skuespillerparet Macaulay Culkin og Brenda Song har blitt foreldre for første gang. Her er duoen avbildet sammen i Los Angeles i desember 2019. Foto: London Entertainment / SplashNews / NTB
BABYLYKKE: Skuespillerparet Macaulay Culkin og Brenda Song har blitt foreldre for første gang. Her er duoen avbildet sammen i Los Angeles i desember 2019. Foto: London Entertainment / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som den rampete, men bedårende Kevin McCallister sjarmerte ti år gamle Macaulay Culkin (40) publikum verden over i familiefilmen «Alene hjemme» i 1990.

Komedien gjorde Culkin berømt over natta, og han ble raskt ansett som en av 90-tallets største barnestjerner.

Det tok derimot ikke mange årene før skuespilleren trakk seg tilbake fra rampelyset, og han har holdt en relativt lav profil i media de siste årene.

Mandag kommer likevel en hyggelig nyhet til Culkin-fansen. 40-åringen har nemlig blitt pappa for første gang. Det bekrefter skuespillerens talsperson til E! News.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Oppkalt etter avdød søster

Babynyheten kommer nok som en overraskelse på de aller fleste ettersom få i det hele tatt visste at kjæresten, Brenda Song (33), var gravid.

Duoen ønsket sønnen Dakota Song Culkin velkommen til verden mandag 5. april i Los Angeles. Den lille gutten er oppkalt etter Hollywood-stjernens storesøster som mistet livet i en bilulykke i 2008, skriver nettstedet.

- Vi er overlykkelige, jubler de nybakte foreldrene i en uttalelse, hvor det også kommer frem at babyen er sunn og glad.

Romanseryktene mellom Macaulay Culkin og Brenda Song begynte først å svirre i 2017. Allerede året etter hintet Culkin om at han ønsket å starte en familie med kjæresten.

- Dette er en bra person, så jeg kommer sannsynligvis til å plante noen barn i henne om en liten stund. Vi har definitivt øvd mye, fortalte han i podcasten «The Joe Rogan Experience».

Song er også skuespiller og har vært å se i en rekke filmer som «The Social Network» og «Angry Angel», samt tv-serier som «Scandal» og «New Girl».

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Hyllest på 40-årsdagen

Duoen har som nevnt holdt en lav profil, men har ved flere anledninger dukket opp på hverandres sosiale medier.

Da Culkin fylte 40 år i fjor sommer hyllet Song ham på Instagram. I innlegget beskrev hun Culkin som en «fantastisk, snill, kjærlig, genuin, lojal, ærlig, hysterisk morsom og magisk person».

«Du er enhjørningen min som jeg aldri hadde trodd skulle finnes. Jeg er verdens heldigste menneske fordi du elsker meg», står det avslutningsvis.

Etter suksessen med «Alene hjemme» spilte Macaulay Culkin i en rekke filmer i løpet av den første halvdelen av 1990-tallet. Han hadde hovedroller i blant annet «My Girl» og «Richie Rich», og selvsagt i oppfølgeren «Alene hjemme 2 - forlatt i New York».

Deretter fulgte imidlertid nesten ett tiår, fra 1994 til 2003, uten flere filmer fra ham, ifølge IMDb.com.

På samme tid som Culkin «pensjonerte» seg fra filmbransjen, ble han juridisk frigjort fra foreldrene sine, bare 14 år gammel. Begge hadde nemlig forsøkt å få kontroll over formuen hans på 17 millioner dollar da de skilte seg.

Skapte overskrifter

Som 17-åring giftet Culkin seg med skuespiller Rachel Miner (41), men paret ble separert to år senere, ifølge The Guardian.

I 2005 var 40-åringen et av forsvarets vitner i overgrepssaken mot Michael Jackson, ettersom de to hadde kjent hverandre siden Culkin var liten og han hadde overnattet hos popkongen ved flere anledninger.

Siden 2003 har stjernen gjort sporadiske opptredener i noen filmer og tv-serier, men han har i stor grad vendt rampelyset ryggen, og han har tidligere bodd i Paris.

Han har riktignok ikke lagt skuespillerkarrieren helt på hylla. I fjor fikk han en av hovedrollene i den tiende sesongen av «American Horror Story», som etter planen skal sendes i september 2021.

I 2012 måtte Culkin tåle overskrifter i tabloidpressen om at han var rusmisbruker og avhengig av heroin, men i et intervju med The Guardian i 2016 sa han at folk ikke «nødvendigvis» hadde hatt noe å bekymre seg for.

- Selvsagt, når dumme ting foregår, men nei, jeg brukte ikke seks tusen på heroin hver måned eller noe sånt. Det som plaget meg var at tabloidavisene pakket alt inn i en rar bekymringsforkledning, sa han den gang.

Fra 2002 til 2010 var Culkin kjæreste med Mila Kunis (37). Hun er i dag gift og har to barn med Ashton Kutcher (43).

LES OGSÅ: Channing Tatum åpner seg om rollen som alenefar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer